Uf.. jaz sem delala v kazinoju kar nekaj casa. Problem ni bil v gostih temvec pri nasih sefih. Mislim sej ok ampak naj se nebi pogovarjali med sabo med delovnim dnevom razen na malicah. In itak, ko si sel na malico je vsak zelel mir ali pa ni bilo nobenega...
Ali pa naj se nebi druzili med prostim casom hmm.. nic pustimo to.
Vecinoma so v kazino zahajali tezki odvisnezi kateri res niso imeli nicesar, oz zelo malo pa se to so zagemblali. Vsake toliko se je nasel/a kaksen/a ki je imel veliko pod palcem in potem so se vsi temu osebku dobrikali..
Sicer pa sem bila sama v kazinoju le enx (kot stranka). Sem sla s kolegico in njenim fantom, ko sem dopolnila 18 let. Vsak je imel tisti letak da pac prides notri zastonj + dobis 10€ za igrat v zetonih.
In smo res sli.. Igrali smo na avtomatih, meni je slo slabo, dolgocasila sem se.. in ko sem hotela zaigrat se zadnji cent, ker nisem znala dobit dnarja ven (ups), sem dobila ene 20€. In zame je bilo dovolj.
Tako je vsak dobil nekaj denarja da smo imeli skupni zasluzek cca 50€. In s tem denarjem smo sli na pijaco. Je bilo lustno ampak ne vem ce bi ponovila.. NO verjetno bi, ampak v primeru blaznega dolgcasa.
Sicer se mi pa zdi izguba casa, denarja..
Kdor si zeli krajsat cas na tak nacin naj..
Zame to ni.