Krvavitev po sexu!

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Tonja napisal/-a:Če ima katera bolečine npr. ko leži na hrbtu, noge ima na njegovih ramah in ob tem čuti bolečine, je to lahko znak vnetja jajčnikov.

a ne bi to bolelo tudi na splošno, oziroma bi se pač pokazalo s kakšnimi drugimi znaki? mene že 2 leti boli vsakič, ko moj hoče probat ta položaj, pa ni nobenega drugega indica, da bi imela kaj vneto.
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objava Napisal/-a *arabic_girl* »

možno je zaradi tabletk kaj ali pa zaradi menstre...če pa se bo ponavljalo dosti pa je dobro da obiščeš ginekologa(da se prepričaš da je vse v redu).
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

to meni?
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a succubus »

Mene pa zanima, če povzroči krvavitev tudi to, kako dolgega ma fant? :D Ker sem s fantom, ki ima malo daljšega kot ga je imel prejšnji in sem ful krvavela, medtem ko pri prejšnjem, ki ni imel tako dolgega :D nisem skoraj nikoli krvavela. Ker če to ne povzroča krvavenja potem ne vem od kod sploh kri.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

jullia_ napisal/-a:
Tonja napisal/-a:Če ima katera bolečine npr. ko leži na hrbtu, noge ima na njegovih ramah in ob tem čuti bolečine, je to lahko znak vnetja jajčnikov.

a ne bi to bolelo tudi na splošno, oziroma bi se pač pokazalo s kakšnimi drugimi znaki? mene že 2 leti boli vsakič, ko moj hoče probat ta položaj, pa ni nobenega drugega indica, da bi imela kaj vneto.

Lahko ti rečem sam iz svojih izkušenj. Mene ni bolela nobena druga poza, kot pa ta, ki sem jo opisala in občasno doggy.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

succubus napisal/-a:Mene pa zanima, če povzroči krvavitev tudi to, kako dolgega ma fant? :D Ker sem s fantom, ki ima malo daljšega kot ga je imel prejšnji in sem ful krvavela, medtem ko pri prejšnjem, ki ni imel tako dolgega :D nisem skoraj nikoli krvavela. Ker če to ne povzroča krvavenja potem ne vem od kod sploh kri.

Pomoje je bolj odvisno od tega kolk si mokra in če nisi nevemkolk pol je seveda odvisno tud od velikosti tiča.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka

Živjo!

Zanima me, zakaj mi pri sexu, ampak le v eni poziciji, to je ko ležim na hrbtu in dam noge fantu na ramo, teče kri. In to ni malo krvi, ampak dosti, da moram dat not tampon. Isto se mi je pojavljalo, ko sem imela odnose s fantom, ki je imel večji penis, kot ga ima sedanji fant, le da je takrat kri tekla pri vsakem spolnem odnosu. :(
Skrbi me, da je kaj narobe, poleg tega pa uživam v omenjeni poziciji in mi je zelo neprijetno ko se vlije kri, pa četudi je fant zelo razumevajoč. In problem ni v vlažnosti, ker iz mene vse teče tolk sem vedno zrajcana :D

Hvala za odgovore :)
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

mene je dostikrat bolelo v tej pozi. Sam sm ugotovila da zato ker ma precej dolgega in me je vedno zabolelo če je dal celega notri. Tko da sva to rešila tko da ga ne da do konca not. Pa isto je blo pr doggiju.
Aja krvavela pa nism nikol. Succubus a mislš da ti vedno znova kej natrga al pa kej tazga? Jst bi šla na tvojem mestu čim prej do ginekologa.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka

tko se mi zdi, kot da mi na koncu ob nekaj zadeva in da tisto pol začne krvavet. ker to je ful globoka poza, sam ne vem od kaj bi naj zadeval. drugače pa pri doggiju, kjer gre tud kar globoko not, pa nisem nikoli krvavela.

sam da bi pa to lahko bil znak vnetja jajčnikov pa se mi nekak ne zdi verjetno.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja sej jst sm tud mela doskrat občutek, ko ga je dal do konca not, da zadane ob neko točko v nožnici in me je dostikrat zabolelo. Ko sva začela prakticirat to, da ga ne da notri do konca, je pomagalo in ni več teh problemov. Isto je blo tudi na boku. Tko da sm že dostikrat razmišljala kako bi bilo če bi imel manjšega :D :D

amm a mislš da je možno da imaš kaj ranjeno nožnico? Sicer nism brala vseh strani za nazaj tko da možno da si to že povedala ampak ali si že bila pri ginekologu?
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

succubus napisal/-a:Živjo!

Zanima me, zakaj mi pri sexu, ampak le v eni poziciji, to je ko ležim na hrbtu in dam noge fantu na ramo, teče kri. In to ni malo krvi, ampak dosti, da moram dat not tampon. Isto se mi je pojavljalo, ko sem imela odnose s fantom, ki je imel večji penis, kot ga ima sedanji fant, le da je takrat kri tekla pri vsakem spolnem odnosu. :(
Skrbi me, da je kaj narobe, poleg tega pa uživam v omenjeni poziciji in mi je zelo neprijetno ko se vlije kri, pa četudi je fant zelo razumevajoč. In problem ni v vlažnosti, ker iz mene vse teče tolk sem vedno zrajcana :D

Hvala za odgovore :)

Ok, pravis, da se ti vlije kri - ne bi sla h ginekologu? Ker tole ni ravno nedolzno, razen ce pretiravas glede opisa kolicine krvi. Pa cetudi bi bile samo kapljice, bi bilo vredno povprasati pri ginekologu, ker naceloma pri seksu ni ran, krvi in podobnih bojnih zadev :)
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka

na začetku se mi je pojavljala kri..skoraj pri vsakem sexu..sem šla do gin., me je pregledala in rekla da imam vneto nožnico. dala zdravila in se je popravilo.
zdaj se to več ne pojavlja razen v tem položaju. zdaj že par tednov nisva tak sexala, ampak obljubim da bom jo vprašala ko pridem naslednjič tja. al lahko grem samo s tem vprašanjem tja? :D
mislim, tam na aškrčevi mam ginekologinjo, sam itak se bom mogla prej s med. sestro pogovorit pa pol me bo komaj dala naprej k ginekologinji. in te sestre so užas. ginekologinja je pa dobra, sam čakam k mam bris in bi jo pol raje vprašala.

sam upam da ne bo prepozno. al lahko tudi po telefoniram?
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ja poklič pa upraši a ne. Če ti pa ne bo sestra nč pametnega povedala, se pa kr naroči na pregled. Čim prej tem bolje.
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka

no, danes sem klicala k gin. in mi reče sestra, da so bli izvidi brisa dobri in da kaj mi naj reče, da raje naj pol ne sexam v tem položaju. me je pa naročila še za eno kontrolo brisa.
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Če ima katera bolečine npr. ko leži na hrbtu, noge ima na njegovih ramah in ob tem čuti bolečine, je to lahko znak vnetja jajčnikov.

meni se tud to dogaja. prvič ko sem provala, sem misnna da je to zarat menstre al karkoli, sam pol se je bolečina vedno znova pojavljala.
Sm pa bla na pregledu in je rekla gin da je use ok. kri mi pa nikol ni prtekla..
Odgovori