ni gej, ma punco. če ga ne more vsaka šmeknit, fante kar proglašajo za geje... dajte no v mariborskem baletu ni niti enega geja, razen oni španec je bil, ko je gostoval pred par mesci. v lj pa jih je par komadov.
What!!! Lukas da ma punco!! Ne morm verjet. Pa saj hodi na pink najte pa ma tipe okoli sebe in tudi dela stvari s tipi. Od kje pa tebi da ima Lukas punco!! Mislim, jaz bi bila prav hepi, če bi jo imel, ker mi ga je škoda za geya,hehe. Sicer se "prodaja" za geya pa mu ne verjamem čist. Me ne prepriča da je.
Freaked napisal/-a:What!!! Lukas da ma punco!! Ne morm verjet. Pa saj hodi na pink najte pa ma tipe okoli sebe in tudi dela stvari s tipi. Od kje pa tebi da ima Lukas punco!! Mislim, jaz bi bila prav hepi, če bi jo imel, ker mi ga je škoda za geya,hehe. Sicer se "prodaja" za geya pa mu ne verjamem čist. Me ne prepriča da je.
jaz sem citirala za edija cluga za lukasom pa se osebno ne bi preveč metala, je mel dva dni zapored iste bokserke gor(niso ble pink)
Aja, kako pa to ti veš? No, ampak kakorkoli,jst sm ga videla s tipom in tudi sam pravi da ma tipe. Tako da, dvomim da je straight. Saj se ne mečem,lep je,samo to je pa tudi vse.
Februrarja, se pravi zdaj, že v četrtek je Romeo in Julija ponovitev