Varanje [ZT]
Jaz pa se ne strinjam z vami. Sem bila lani na absolventu in sem padla v skušnjavo. Takoj bi bila z dečkotom, če ne bi imela fanta. Mikalo me je, punce so me spodbujale, dečko je bil sanjski...Pa sem vseeno vztrajala na distanci. Pa nihče ne bi zvedel, le jaz bi vedela in mene bi vest preveč pekla. Tako, da ne bi mogla živet s tem. Če imaš v življenju tisto pravo, te ne more premamit. 

Am...js sm varala ja. Dvakrat.
Ko sem prvič sem tipa čez 2 dni pustila k itk nism več do njega nč čutla in šla naprej z unim tipom.
Drugič sm pa varala iz jeze. Mislila sem namreč, da tut moj tip ni resn, pa sm si dala duška! Sam na konc sm spoznala da mam tapravga tipa ful rada in sm mu vse priznala in on mi je odpustu in še zej sva srečna skupej. Sončk je!
Ko sem prvič sem tipa čez 2 dni pustila k itk nism več do njega nč čutla in šla naprej z unim tipom.
Drugič sm pa varala iz jeze. Mislila sem namreč, da tut moj tip ni resn, pa sm si dala duška! Sam na konc sm spoznala da mam tapravga tipa ful rada in sm mu vse priznala in on mi je odpustu in še zej sva srečna skupej. Sončk je!

-
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor
jap sem ja...samo dobenemu nisem povedla so pol zvedli!samo mi je blo popolnoma vseeno ker mi niso cist nic pomenli...v bistvu sploh ne vem zakaj sem bla z njimi!
sam zdajsnega fanta pa nebi nikol prevarala...raje si dam noge bek rezat!

Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
varanje
ja jas sem tudi že prevarala fanta z enim prijateljem.in sem do takrat bla tudi ne vem kako proti varanju.pa se je očitno tudi meni zalomilo, a ne.Takrat ,ko sem to storila je v zvezi škripalo in hotela sem že naredit konec, apak zdaj je vse v najlepšem redu in ne morem rečt, da mi je žal, da sem to storila.zdi sem mi, da zdaj bolj cenim to kar mam.

pika
ne vem kaj naj vam povem na to temo, mislim,da vsaka ženska enkrat vara, pa lah rečete kar hočete, kr to je ženski (nagon) pa čeprau maš rad tipa bol kot vse na svetu ampak mislim da pri treh letih rabis uno trenutno spremembo, da je pol vse ok, kr je to res, da je pol še lepš ko se zavedaš kaj maš pz. kaj bi lah zgubo!!!punce ne se sekirat glede tega, čeprau je ful grdo in ful boli, če koga prevaraš oz. on tebe ampak takšen je ta svet!!!!
ne mi zamerit, sam v 4 letih odkar mam tipa sm ga sam enkrat prevarala pa mi je blo tk žau,da sm jokala med seksom, kr mi je blo hudo zarad njega, pa čeprau ne bo nikol zvedu mi je še vedno ful bed
!
ne mi zamerit, sam v 4 letih odkar mam tipa sm ga sam enkrat prevarala pa mi je blo tk žau,da sm jokala med seksom, kr mi je blo hudo zarad njega, pa čeprau ne bo nikol zvedu mi je še vedno ful bed

Draga spelci, nikoli ne sodi drugih po sebi!
Če si ti nekoga prevarala, še ne pomeni, da je to v ženski naravi! Prosim lepo, še nikoli nisem nobenega prevarala in ga nikoli ne bom. Pa ne zato, ker sem kao neka svetohlinska, pač pa mi moja ŽENSKA NATURA (nagon) tega ne dopušča.
V tem se razlikujemo od živali, te imajo samo nagon, mi pa tudi razum in ta nam določene stvari dopušča ali pa ne.
Zato prosim ne posplošuj!
Če si ti nekoga prevarala, še ne pomeni, da je to v ženski naravi! Prosim lepo, še nikoli nisem nobenega prevarala in ga nikoli ne bom. Pa ne zato, ker sem kao neka svetohlinska, pač pa mi moja ŽENSKA NATURA (nagon) tega ne dopušča.
V tem se razlikujemo od živali, te imajo samo nagon, mi pa tudi razum in ta nam določene stvari dopušča ali pa ne.
Zato prosim ne posplošuj!