Varanje [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

ali varate?

da
45
16%
ne
232
84%

Skupaj glasov: 277

Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a pjotra »

V življenju sem prevarala samo enega tipa, pa še to zato, ker me je on skoz varal. Sem ga pa iz jeze. Milo za žajfo. Pa sploh ni blo slabo.
Drugače pa če sem z nekom v resni vezi tega ne počnem. Če sem pa samska potlej si pa kar privoščim...............
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

ne. če sm iz enim, sem pač iz enim. in če me prime kdo drug, potem takoalitako z zvezo nekaj ne štima...
...just breathe...
Uporabniški avatar
Bibica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bibica »

Jaz pa se ne strinjam z vami. Sem bila lani na absolventu in sem padla v skušnjavo. Takoj bi bila z dečkotom, če ne bi imela fanta. Mikalo me je, punce so me spodbujale, dečko je bil sanjski...Pa sem vseeno vztrajala na distanci. Pa nihče ne bi zvedel, le jaz bi vedela in mene bi vest preveč pekla. Tako, da ne bi mogla živet s tem. Če imaš v življenju tisto pravo, te ne more premamit. :hallo:
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

Jst se pa ne strinjam s tem, če neki čuitš do svojega fanta in vse štima, pol ne morš tega nardit ....... no, jst ne bi mogla tega nardit.
ded
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ded »

Ne varam!

Ko pa pride tako dalec v vezi in opazim, da to ni to! Potem enostavno zamenjam!

PS:
Ce me bi pa zenska prevarala, potem naj tega nikoli ne pove in naj pri dejanju uporablja kondome... ce se pa slucajno cesa nalezem zaradi nje... potem pa (CENZURA) :twisted: :x :evil:

LP
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

Am...js sm varala ja. Dvakrat.
Ko sem prvič sem tipa čez 2 dni pustila k itk nism več do njega nč čutla in šla naprej z unim tipom.

Drugič sm pa varala iz jeze. Mislila sem namreč, da tut moj tip ni resn, pa sm si dala duška! Sam na konc sm spoznala da mam tapravga tipa ful rada in sm mu vse priznala in on mi je odpustu in še zej sva srečna skupej. Sončk je! :D
CommandykA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a CommandykA »

jap sem ja...samo dobenemu nisem povedla so pol zvedli!samo mi je blo popolnoma vseeno ker mi niso cist nic pomenli...v bistvu sploh ne vem zakaj sem bla z njimi! :nixweiss: sam zdajsnega fanta pa nebi nikol prevarala...raje si dam noge bek rezat!
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a @ »

Nisem nikol varala...še. Never say never... :roll:
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

do zdej še nisem prevarala svojga tipa in kolker jst sebe poznam nebi bla zmožna tega narest.
Uporabniški avatar
Kikka23
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a Kikka23 »

jst sem prevarala mojega bivsega ... seveda sem ga dan po dejanju pustila, ker pac ni blo to to. Mojega trenutnega fanta pa ne bi mogla prevarat za noben denar saj mi pomeni vse. Ce bi on mene prevarla mislim, da bi kar umrla :)
lonci
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: mb

varanje

Neprebrana objava Napisal/-a lonci »

ja jas sem tudi že prevarala fanta z enim prijateljem.in sem do takrat bla tudi ne vem kako proti varanju.pa se je očitno tudi meni zalomilo, a ne.Takrat ,ko sem to storila je v zvezi škripalo in hotela sem že naredit konec, apak zdaj je vse v najlepšem redu in ne morem rečt, da mi je žal, da sem to storila.zdi sem mi, da zdaj bolj cenim to kar mam.

:roll:
pika
spelci
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a spelci »

ne vem kaj naj vam povem na to temo, mislim,da vsaka ženska enkrat vara, pa lah rečete kar hočete, kr to je ženski (nagon) pa čeprau maš rad tipa bol kot vse na svetu ampak mislim da pri treh letih rabis uno trenutno spremembo, da je pol vse ok, kr je to res, da je pol še lepš ko se zavedaš kaj maš pz. kaj bi lah zgubo!!!punce ne se sekirat glede tega, čeprau je ful grdo in ful boli, če koga prevaraš oz. on tebe ampak takšen je ta svet!!!!

ne mi zamerit, sam v 4 letih odkar mam tipa sm ga sam enkrat prevarala pa mi je blo tk žau,da sm jokala med seksom, kr mi je blo hudo zarad njega, pa čeprau ne bo nikol zvedu mi je še vedno ful bed :cry: !
samjaz
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a samjaz »

Draga spelci, nikoli ne sodi drugih po sebi!
Če si ti nekoga prevarala, še ne pomeni, da je to v ženski naravi! Prosim lepo, še nikoli nisem nobenega prevarala in ga nikoli ne bom. Pa ne zato, ker sem kao neka svetohlinska, pač pa mi moja ŽENSKA NATURA (nagon) tega ne dopušča.
V tem se razlikujemo od živali, te imajo samo nagon, mi pa tudi razum in ta nam določene stvari dopušča ali pa ne.
Zato prosim ne posplošuj!
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Michael »

nikoli ne reci nikoli :D
drugac pa varat ni problem, sam k si pa v kozi prevaranega si pa dokaj hitr premislis
Gone
Uporabniški avatar
*missy*
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a *missy* »

sem varala :evil: ...pa se mi je tut že vrnilo :cry: ...saj poznate-vse se vrača, vse se plača. no, zdaj vem da tega ne bom več nikoli nardila :angel:
bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti

me to you
Odgovori