_ladybird_ napisal/-a:ANSAF napisal/-a:lynee napisal/-a:Jst pa mislim, da je tut organizacija zelo kriva... Ob istem času je bil party v FF-ju, in ni blo nobenih podobnih problemov... Ob takih zadevah je pričakovat gužvo, predvsem zdj, k majo dijaki šolske počitnice. In organizator bi se lahko mal bolš pripravu na to. več varnostnikov, predvsem pa narest vrsto, ne pa da so vsi rinl notr... Je prepozn govort, kaj bi blo, če... ampak je nedopustno!
Se pa strinjam, kaj majo 15-letnice tm za počet? ko sem bla jst tok stara, sem lahko šla ven, ampak pod pogojem, da me je pelu in predvsem pršu iskat kšn od staršev, da so vedl točno s kom sem, kje sem... Za v diskoteke bi mogla bit meja vsaj 18+...
sem zdele gledala slike od teh dveh punc, cist tko informativno, v letosnjem letu sta bili na tolkih partyjih .... pri svojih se ne 18 letih ...
mene so zelooooooo pustili ven, vsak vikend.... hvala bogu sem ostala prisebna, ampak se vseeno ne strinjam, da mladoletna oseba pri svojih 15.-ih tako ponocuje ....
ja in kaj če je bla pri 17 na velikih partyih??? kaj ma to veze sploh??? Ma ej folk take pišete da ni res....jst pri 17 letih sm ga tud žurala in še marsikdo in se mi zato ne zdi da so tastari neodgovorni...še mal pa boste začel pisat da sta punci sami krivi da sta umrli
s tem sem mislila, da je meni malo cudno, da je otrok pri 15-ih ze na vsakem partyju ....
ampak ocitno so jima zaupali ...
in ne, sploh ne mislim da sta si samikrivi za smrt... bog ne daj ...
samo tko ko se kej takega zgodi, zacnes premisljevati o stvareh ...