Boleč seks [ZT]
---------- Združena tema ----------
torej, zdej že kak mesec me med spolnim odnosom ko pride do penetracije močno zapeče in se mi raztrga kožica, ta ki je med nožnično in analno odprtino. potem je tud mal kapljic krvi. ma katera že izkušnje s tem? men je res čudno, ker se mi to prej ni dogajalo, tudi če nism bla tako vlažna, zdaj se mi je pa to naredilo nazadnje včeraj, pa sem bla kar mokra. drugače jemljem KT, samo ne vem če ma to kaj veze...
veste kaj o tem, znate svetovat?
hvala
torej, zdej že kak mesec me med spolnim odnosom ko pride do penetracije močno zapeče in se mi raztrga kožica, ta ki je med nožnično in analno odprtino. potem je tud mal kapljic krvi. ma katera že izkušnje s tem? men je res čudno, ker se mi to prej ni dogajalo, tudi če nism bla tako vlažna, zdaj se mi je pa to naredilo nazadnje včeraj, pa sem bla kar mokra. drugače jemljem KT, samo ne vem če ma to kaj veze...
veste kaj o tem, znate svetovat?
hvala
meni se je to nekajkraj do zdaj naredlo..ko sva začela sexat me je zapeklo-potem ko ga je dau not-ven not-ven je blo pa uredu..mogoče res zato ker je njegov luli suh..pa sem tut pol vidla na wc da sem malo krvavela.oz na hlačkah sm vidla mali madež.drugač pa me ponavadi boli po kakih dovgih in veliko sexih-en za drugim. to pa mislim da je logično..ko je že vse preveč zmatrano 

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Kaj pa če bi malo v pomoč "poklicala" lubrikant???
Sej, ko te spet začne pečt pač malo uporabi lubrikanta...
Meni se je to tudi dogajalo pa sem ga uporabila in je bilo vredu
Sej, ko te spet začne pečt pač malo uporabi lubrikanta...
Meni se je to tudi dogajalo pa sem ga uporabila in je bilo vredu

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
boli me, ce je njegov tic suh (ni gor sline al pa lubrikanta),
vidiš tukaj leži problem...daj ga malo v usta pa bo drugače...če pa si ti mokra pa on suh pa ni skoraj nobene razlike...skor isto kot če bi bla ti tud suha...folk dejte se mal špilat en z drugmu sej sex ni sam nabijaje ampak igranje z različnimi tehnikami in deli telesa...
vidiš tukaj leži problem...daj ga malo v usta pa bo drugače...če pa si ti mokra pa on suh pa ni skoraj nobene razlike...skor isto kot če bi bla ti tud suha...folk dejte se mal špilat en z drugmu sej sex ni sam nabijaje ampak igranje z različnimi tehnikami in deli telesa...
Če iščeš ljubezen z razumom, je to tako kot bi iskal temo s svetilko - zato vedno poslušaj svoje srce!
---------- Združena tema ----------
js bi vas tud neki vprašala glede suhe nožnice... beli tok imam kar močen, nikoli nisem čisto suha tam spodaj. pri sexu pa je ravno obratno! fant me mora rajcati kar dolgo časa da se navlažim, vendar, če potem zadovoljujem jaz njega se v minuti posušim, zato se mora fant potem spet kar nekaj časa matrati. in ko začneva sexati, po parih minutah sem spet suha in me boli. slišala sem za neke kreme, da povečajo vlažnost, vendar imam tako že dovolj problemov z belim tokom. naj uporabiva lubrikant? kakšen lubrikant priporočate? uporabljava kondome, a naslednji mesec bom preklopila na tabletke.
HVALA ZA ODGOVORE
lp*
js bi vas tud neki vprašala glede suhe nožnice... beli tok imam kar močen, nikoli nisem čisto suha tam spodaj. pri sexu pa je ravno obratno! fant me mora rajcati kar dolgo časa da se navlažim, vendar, če potem zadovoljujem jaz njega se v minuti posušim, zato se mora fant potem spet kar nekaj časa matrati. in ko začneva sexati, po parih minutah sem spet suha in me boli. slišala sem za neke kreme, da povečajo vlažnost, vendar imam tako že dovolj problemov z belim tokom. naj uporabiva lubrikant? kakšen lubrikant priporočate? uporabljava kondome, a naslednji mesec bom preklopila na tabletke.
HVALA ZA ODGOVORE