Boleč seks [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objava Napisal/-a sanaya »

pojdi k ginekologu :!:
i love love
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

---------- Združena tema ----------

torej, zdej že kak mesec me med spolnim odnosom ko pride do penetracije močno zapeče in se mi raztrga kožica, ta ki je med nožnično in analno odprtino. potem je tud mal kapljic krvi. ma katera že izkušnje s tem? men je res čudno, ker se mi to prej ni dogajalo, tudi če nism bla tako vlažna, zdaj se mi je pa to naredilo nazadnje včeraj, pa sem bla kar mokra. drugače jemljem KT, samo ne vem če ma to kaj veze...
veste kaj o tem, znate svetovat?
hvala
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

meni se je to nekajkraj do zdaj naredlo..ko sva začela sexat me je zapeklo-potem ko ga je dau not-ven not-ven je blo pa uredu..mogoče res zato ker je njegov luli suh..pa sem tut pol vidla na wc da sem malo krvavela.oz na hlačkah sm vidla mali madež.drugač pa me ponavadi boli po kakih dovgih in veliko sexih-en za drugim. to pa mislim da je logično..ko je že vse preveč zmatrano :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

ja samo js seksam tko največ dvakrat na dan ko se vidva...mogoče trikrat. ne vem, mislim da je narobe to da tm ni navlaženo in pol poči. samo mi je čudno, da se mi prej to ni dogajalo. in pol če prekmal spet, se ponovi.
upam da bo minilo :o
limoncaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a limoncaa »

Nikoli se mi ni dogajalo, verjetno si prenapeta in imata premalo predigre, moraš bit zrajcana.
:top:
sarica20
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a sarica20 »

Jaz imam podoben problem ko ti, in nic ne morem narediti. :cry: Tak da punce bodite srecne katere lahko to nimate!
Imejte se radi!
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

mah ne predigre je čist dost, in sm kr mokra, sam očitno tm dol ni dost mokro. sam js mislm da je to neki se spremenil pr men pr koži, ker ne morm prej en let čist v redu brez problema, zdej se mi pa to skoz dogaja :?
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Kaj pa če bi malo v pomoč "poklicala" lubrikant???

Sej, ko te spet začne pečt pač malo uporabi lubrikanta...

Meni se je to tudi dogajalo pa sem ga uporabila in je bilo vredu :wink:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

mhm, bomo pa tko probali. al pa bom lubiju zatežila da nj me še malo bolj dol zmoči (čeprav ne čist dol :o )
Kepca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kepca »

tut men se to obcasno dogaja...ampak ni taka bolecina, da nebi mogla zdrzat:)
*
dety
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dety »

mene tudi pogosto predvsem peče, ko prodira
no ampak sam nadljni seks je kul dokler mene ne na wc, to se mi pa popolnoma vedno zgodi, tako da morava včasih celo prenehati s seksom in ko nehava vidim da me sploh ne na wc
a se še kateri to dogaja
any_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Dolina gradov

Neprebrana objava Napisal/-a any_girl »

boli me, ce je njegov tic suh (ni gor sline al pa lubrikanta),

vidiš tukaj leži problem...daj ga malo v usta pa bo drugače...če pa si ti mokra pa on suh pa ni skoraj nobene razlike...skor isto kot če bi bla ti tud suha...folk dejte se mal špilat en z drugmu sej sex ni sam nabijaje ampak igranje z različnimi tehnikami in deli telesa...
Če iščeš ljubezen z razumom, je to tako kot bi iskal temo s svetilko - zato vedno poslušaj svoje srce!
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

---------- Združena tema ----------

js bi vas tud neki vprašala glede suhe nožnice... beli tok imam kar močen, nikoli nisem čisto suha tam spodaj. pri sexu pa je ravno obratno! fant me mora rajcati kar dolgo časa da se navlažim, vendar, če potem zadovoljujem jaz njega se v minuti posušim, zato se mora fant potem spet kar nekaj časa matrati. in ko začneva sexati, po parih minutah sem spet suha in me boli. slišala sem za neke kreme, da povečajo vlažnost, vendar imam tako že dovolj problemov z belim tokom. naj uporabiva lubrikant? kakšen lubrikant priporočate? uporabljava kondome, a naslednji mesec bom preklopila na tabletke.
HVALA ZA ODGOVORE :) lp*
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

lubrikantov je ful velik, ce noces it v sex shop jih majo tut v mullerju, tm zravn kondomov. vem da jih je kr ene par...

jz mam 2 razlicna pa hvalabogu nism na nobenga obcutljiva. drugac je pa slina tut kr kul lubrikant :wink:
skatebaby
Kršitelj/ica 1. stopnje
Kraj: Primorska :)

Neprebrana objava Napisal/-a skatebaby »

pr men je boleč sex sam na začetku, če nism dost mokra.. če me prej s prsti pol me pa nkol nč ne boli..
tamponi so pa itak zakon.. uloškov nimam nikol več, pa še smrdijo.. pa vse čutiš kak se ti uliva vn...fuuuj :/
Odgovori