Zoofilija :(((

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali vas seks z živalmi vzburja?

da
41
7%
ne
510
93%

Skupaj glasov: 551

krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

severa napisal/-a:Krfjolca,

Kar si napisala, da bi lahko celo rekli, da ta vrsta sexa spada pod isto kategorijo kot gejevstvo, vsaj kar se tice kolicine materijala... si pa cudakinja!

Kaj geji spadajo zate v kategorijo zivali? Tudi geji so ljudje, pa jih ne zali na tak nacin.

Zarad kolicine materijala? No lepo te prosim...no koment.

Nekam ogrozeno se pocutis, te ni nobeden napadal, pa se kr neki branis...
Slucajno si naletela, ja ja...

Jao jao, kaj pa je s tabo???
Jaz sem dejansko iskala po googlu linke o pasji prehrani, o kateri je debata potekala v temi ljubljenčki pod zvezde (lahko preveriš - šlo se je za to, ali psi pri jedi uživajo ali ne), pa sem slučajno na tole naletela. Kar vpiši v google "užitek psov pri jedi" (ali nekaj podobnega, se ne spomnim več, s čim sem probavala), pa ti bo gotovo tudi to stran ven vrglo. Ker se mi je zdelo weird - predvsem, ker je stran slovenska, sem jo pač pripopala sem. Zdaj sem pa kao jaz freak! :lol:

Branim se ne, ker se nimam za kaj branit. Didnt do nothing wrong here :?:

Glede gejev pa nisem tako mislila, no! Okej, mogoče se je tako slišalo, samo to še zdaleč ni moj odnos do gejevstva. Želela sem povedati samo to, da imajo marsikje do odnosa z živalmi popolnoma sproščen odnos - in tako kot gejevstva nihče več ne preganja, tudi seksa z živalmi očitno ne. Torej, če lahko najdeš cel kup tovrstnih slik, filmov, revij, spletnih strani na temo seksa z živalmi, se to očitno populaciji sploh ne zdi bolno, ampak to sprejemajo kot nekaj normalnega. Tako kot je v današnji dobi gejevstvo nekaj normalnega.

Samo to sem hotela poudariti, nisem imela pa namena nikogar žaliti.
Upam, da sem bila zdaj kaj bolj jasna.

Lepo te prosim! Če objavim temo, še ne pomeni, da zdaj seksam z živalmi, no! Kje žviš!!! :evil:
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

severa napisal/-a:Krfjolca,

Kar si napisala, da bi lahko celo rekli, da ta vrsta sexa spada pod isto kategorijo kot gejevstvo, vsaj kar se tice kolicine materijala... si pa cudakinja!

Kaj geji spadajo zate v kategorijo zivali? Tudi geji so ljudje, pa jih ne zali na tak nacin.

Zarad kolicine materijala? No lepo te prosim...no koment.

Nekam ogrozeno se pocutis, te ni nobeden napadal, pa se kr neki branis...
Slucajno si naletela, ja ja...

s takimi primitivnimi komentarji,o natolcevanju na vse skupaj,bi pa jaz 5x prej premislila preden bi nekoga takole skoraj da obtožila tega početja :evil:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

Krfjolca, sej te ne obtozujem nicesar, sam isto o gejih mi je blo mal cudno no...drugo pa je bil hec, pa brez zamere.

Larika,
kaksne komentarje to mislis, ce prav vidim kaj sem napisala, sem se s samo enim stavkom pohecala in ne obtozila dejanja in to je bil le eden stavek!
Vse drugo pa se je nanasalo na to, da so bli geji v istem kosu z zivalmi, pa se ohladi malo in svojo jezo stresaj drugje, ja pa kr 5x premisljaj karkoli ze...you must learn a lot, lp!
Uporabniški avatar
Žaklina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Žaklina »

u ojoj, jest pa vsa vesela pridem brat, kaj lepega piše o živalcah. Niti ne bi o tem, da sm v naslovu teme prebrala samo Zoo, filija se mi je pa izmuznila neznano kam. U glavnem, ni mi blo treba tega vedet :nein: , jaaak :buhu: :buhu:
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjaska »

me zanima kdo je na anketo odgovoril drugače kot večina...
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Fuj.. :?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
virginiaNOmore
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a virginiaNOmore »

OOOOO MY GOD!!! DIO MIO!! Kaj vse ljudje ne počnejo! Ta ženska, ki to piše...pa sej je čist ob pamet! Pa a je pomanjkanje tipov res tako veliko, da je treba zdej že živalski vrt naskočit. Men niti na pamet ne bi prišlo, da bi katerokoli žival čohala po intimnih delih, ker tud men ni fajn, če me kak pes ovohava med nogami.
mala@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mala@ »

moj komentar: :stupid:
zakonsko bi moralo to biti prepovedano, tako kot pedofilija. In če samo pomislim, da bi kdo tako nadlegoval mojga bouhka :eek: :box:
Jao, jao

LP mala@
Uporabniški avatar
Femme Fatalle
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Femme Fatalle »

cat85 napisal/-a:Na svetu je pač ogromno ljudi - in vsak ima svoj način zadovoljevanja potreb.
Ene pač žal vzburjaja nekaj, kar se nam večini zdi ogabno in neprimerno.

Men je to podobno kot pedofilija - le da je žrtev žival..
Tega pač ne morem razumeti, tako kot ne morem razumeti tega, da se starejši moški spravi na otroka..

S prvim delom se popolnoma strinjam.

Pedofilija je zloraba otrok. Smatraš živali tud za otroke?! Prej bi primerjala zgolj z dejanjem posilstva...in, ne spravljajo se na otroka "le" starejši moški :roll:

mala@ napisal/-a:zakonsko bi moralo to biti prepovedano

Zakonsko to je prepovedano, 342.člen kazenskega zakonika, ki pravi da "kdor surovo ravna z živaljo in ji po nepotrebnem povzroča trpljenje, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do treh mesecev." O višini kazni ne bi niti komentirala.
Gone with the sin.
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

Femme Fatalle napisal/-a:
Zakonsko to je prepovedano, 342.člen kazenskega zakonika, ki pravi da "kdor surovo ravna z živaljo in ji po nepotrebnem povzroča trpljenje, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do treh mesecev." O višini kazni ne bi niti komentirala.

Zdaj o tem, ali je to surovo ravnanje z živaljo in ali žival pri tem trpi, bi se dalo razpravljati, le da se jaz v razmišljanje o tem ne bi spuščala, ker mi bo slabo. Strani, do katere sem dala link, sama niti nisem cele prebrala, ampak sem jo zgolj preletela, vendarle pa nisem dobila občutka, da bi šlo za kakršno koli mučenje. Zdaj - ali žival pri tem uživa ali ne, ne vem, to je vsekakor že znanstvena debata (nekoč sem brala, da od živali iz užitka seksajo zgolj delfini in opice, ostalim je to zgolj nagon - funkcija paritve), vendar pa trpi pomojem ne. Razen če res kak perverzen dec s 30cm batino nategne čivavo :? . Ta bi bila malce kruta ...
Uporabniški avatar
KiSsMyAsS
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a KiSsMyAsS »

SiCk :stumm: :heul:
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Očitno ni vsem sick, poglejte si rezultate ankete. :)
Sej tele ankete so fine, ker drugač folk nikol ne bi upal prznat. :D
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Applebitecc napisal/-a:Očitno ni vsem sick, poglejte si rezultate ankete. :)
Sej tele ankete so fine, ker drugač folk nikol ne bi upal prznat. :D

Ali pa se folk enostavno zajebava.. :? ker si nekako ne morem predstavljati normalnega osebka na tem forumu, da bi to delal..
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a @ »

Sem se ful cajta vzdržala komentarjev, sam ne zdržim več.... Jst bi folk k to počne sterala v Sibirijo garat, da jim tist zrak mal možgane zbistri, al pa bi jih sterala v eno sobco z lačnimi levi, pa nej si jih mal prvoščjo, če jim paše!!! Vglavnem sick do konca in naprej!!!! Slika
cat85
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cat85 »

Femme Fatalle napisal/-a:Pedofilija je zloraba otrok. Smatraš živali tud za otroke?! Prej bi primerjala zgolj z dejanjem posilstva...in, ne spravljajo se na otroka "le" starejši moški :roll:

Jao ženše, a se ti še nikol nisi nerodno izrazla.. :roll:
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
Odgovori