severa napisal/-a:Krfjolca,
Kar si napisala, da bi lahko celo rekli, da ta vrsta sexa spada pod isto kategorijo kot gejevstvo, vsaj kar se tice kolicine materijala... si pa cudakinja!
Kaj geji spadajo zate v kategorijo zivali? Tudi geji so ljudje, pa jih ne zali na tak nacin.
Zarad kolicine materijala? No lepo te prosim...no koment.
Nekam ogrozeno se pocutis, te ni nobeden napadal, pa se kr neki branis...
Slucajno si naletela, ja ja...
Jao jao, kaj pa je s tabo???
Jaz sem dejansko iskala po googlu linke o pasji prehrani, o kateri je debata potekala v temi ljubljenčki pod zvezde (lahko preveriš - šlo se je za to, ali psi pri jedi uživajo ali ne), pa sem slučajno na tole naletela. Kar vpiši v google "užitek psov pri jedi" (ali nekaj podobnega, se ne spomnim več, s čim sem probavala), pa ti bo gotovo tudi to stran ven vrglo. Ker se mi je zdelo weird - predvsem, ker je stran slovenska, sem jo pač pripopala sem. Zdaj sem pa kao jaz freak!

Branim se ne, ker se nimam za kaj branit. Didnt do nothing wrong here

Glede gejev pa nisem tako mislila, no! Okej, mogoče se je tako slišalo, samo to še zdaleč ni moj odnos do gejevstva. Želela sem povedati samo to, da imajo marsikje do odnosa z živalmi popolnoma sproščen odnos - in tako kot gejevstva nihče več ne preganja, tudi seksa z živalmi očitno ne. Torej, če lahko najdeš cel kup tovrstnih slik, filmov, revij, spletnih strani na temo seksa z živalmi, se to očitno populaciji sploh ne zdi bolno, ampak to sprejemajo kot nekaj normalnega. Tako kot je v današnji dobi gejevstvo nekaj normalnega.
Samo to sem hotela poudariti, nisem imela pa namena nikogar žaliti.
Upam, da sem bila zdaj kaj bolj jasna.
Lepo te prosim! Če objavim temo, še ne pomeni, da zdaj seksam z živalmi, no! Kje žviš!!!