Shannan napisal/-a:Nosila sm očala do 1. letnika sš, pol sm šla na leče, k so me očala motila. Je pa zelo zanimivo, da so mi skoraj vedno všeč tipi, ki jih nosijo (očitno padam na brainy videz)
lally napisal/-a:moja mami ma na en ucek samo 5% vida... visi samo obrise, oz sence... na druzga ma pa tud kr neki dioptrije...
sam cist normalno funkcionira... pa ne nosi ocal... razn za branje, in voznjo...
sofia83 napisal/-a:lally napisal/-a:moja mami ma na en ucek samo 5% vida... visi samo obrise, oz sence... na druzga ma pa tud kr neki dioptrije...
sam cist normalno funkcionira... pa ne nosi ocal... razn za branje, in voznjo...
![]()
To pa je scary ... Jst bi šla takoj na operacijo oči, ker 5% vida je zelo zastrašujoč podatek, vsaj men, no ... Kako lahko drgač normalno vid brez očal oz. leč?????
sofia83 napisal/-a:lally napisal/-a:moja mami ma na en ucek samo 5% vida... visi samo obrise, oz sence... na druzga ma pa tud kr neki dioptrije...
![]()
To pa je scary ... Jst bi šla takoj na operacijo oči, ker 5% vida je zelo zastrašujoč podatek, vsaj men, no ... Kako lahko drgač normalno vid brez očal oz. leč?????
lally napisal/-a:sofia83 napisal/-a:lally napisal/-a:moja mami ma na en ucek samo 5% vida... visi samo obrise, oz sence... na druzga ma pa tud kr neki dioptrije...
![]()
operacija ni mozna... en zdravnik iz nevem kje je reku da lah proba, sam ce ne uspe lahko cist oslepi... in je rekla da nau reskirala...
vid mal slabs, sam vseeno vid... na dalec sicer samo obrise...