Neisha
Men je pa Neisha zdej k mam njen cd (zasluga gre sookie), full full všeč.
Tole bo sicer mal OT, ampak vas morm skurcat!! Kko lhka ena "odrasla" ženska komentira neko drugo žensko, da je pujsasta, taka kt pujs...? Razumem besedo antipatična, ampak pujsasta mi pa ne potegne. In pol iste punce v drugih temah nabijate, da je vsaka ženska po svoje lepa... Aja? Z izjmo ta pujsastih?!... dejte no, mal olike, navsezadnje ste ženske.
Sorry za ot, ampak se res nism mogla zadržat.
Tole bo sicer mal OT, ampak vas morm skurcat!! Kko lhka ena "odrasla" ženska komentira neko drugo žensko, da je pujsasta, taka kt pujs...? Razumem besedo antipatična, ampak pujsasta mi pa ne potegne. In pol iste punce v drugih temah nabijate, da je vsaka ženska po svoje lepa... Aja? Z izjmo ta pujsastih?!... dejte no, mal olike, navsezadnje ste ženske.
Sorry za ot, ampak se res nism mogla zadržat.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
pa to sploh ni bilo tako hudo mišljeno....ni ona meni grda...po svoje je simpatična....ampak me s tem njenim noskom na miss piggy spominja...pa to ni žalitev....noben je ni žalil....to pa da je malo over weight pa jaz sploh nisem opazila, če sem čist iskrena...in ni bilo to s tem mišljeno...joooj..kak ste ene občutljive.... 

...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
- Ljubljančanka
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
Sej jim niti ni za zamert takim puncam,same s sabo so nezadovoljne,potem pa druge s pujsi in podobnim opisujejo.Vsaj ne znam si razlagat zakaj bi bi drugače kdo tako podel,da reče kaj takega.
Verjetno si vsaka želi,da bi tudi njim nazaj kdo kaj takega pripisal,a ne?!
Drugače pa je Neisha grozno simpatična,energična punca (je bla enkrat gost na radiu),z dobrim glasom in dobro musko.
Verjetno si vsaka želi,da bi tudi njim nazaj kdo kaj takega pripisal,a ne?!
Drugače pa je Neisha grozno simpatična,energična punca (je bla enkrat gost na radiu),z dobrim glasom in dobro musko.
- Ljubljančanka
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
Re: Neisha
kupla njen CD - dobra muska...
Punco sem nekajkrat gledala intervju z njo, pa je full brihtna in intiligentna... še daleč bo prišla...
Punco sem nekajkrat gledala intervju z njo, pa je full brihtna in intiligentna... še daleč bo prišla...

Always Tutty Frutty
tjaskaaa napisal/-a:men je ql..edin kar me mot je to da dela ful čudne face k poje..ful se pači![]()
![]()
Mem gre tud to pačenje na živce

Let the good times roll.