Delo, ki ga ne bi nikoli opravljali

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

_Lydia_ napisal/-a:Ah ... itaq je važn, da se maš ti fino, a ne ryu10kyu? :roll:

Nisem rekel,da živim v obilju...sem dostojno plačan za svoje delo,ki ga opravljam!Pa tudi za to delo nikoli ne veš kaj bo in kaj ne bo...tako,da se ne zanašam preveč na to...

Če sem iskren jaz v življenju ne bi delal ničesar...ampak pač račune je treba plačevati in sem v podobni godlji kot ostali ljudje,ki jih opazujem...samo,da malo lažje diham(nimam tako zapet ovratnik)...jaz temu rečem moderno suženjstvo,kar se izzvaja v današnji civilizaciji!
Želel sem samo podeliti svoje mnenje kako jaz gledam na to...dejstvo je,da tak sistem pač je...ne skušam ga spremeniti,ker tudi ne čutim sposobnosti,da bi ga bil zmožen!Je pa prav,da se zavedam tega kako izgleda sistem in kakšno vlogo igram v njem ...in da storim vse,da se ne ujamem preveč v njega!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
matea
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: PrImOrSkA

Neprebrana objava Napisal/-a matea »

mislim da bi vsako delo delala, če bi mi šlo za preživetje.
drgač pa je spisek del ki jih ne bi delala zlo velik:prostitucija :evil: ,pravnica :evil: , ne bi bla slavna zvezda, čistilka...itd...
This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass
dita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dita »

Ne bi mogla biti živinozdravnica. Brrr. Vse tiste bolne živali... Jak :?
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tmalaa »

profesorca.. js bi pomojem znorela :D
enkrt sm probala bit na naši šoli, ker me je prof poslala gor in je blo tok težko.. usi klepetajo, sploh te noben neposluša, pol pa ko končno nek razložiš pa te vsi sprašujejo nekaj in 7294728392krat je treba eno in isto razložit. Ah.. jaz bi sgubila živce :D
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a sweet_kitty »

Nebi mogla bit recimo zobozdravnica, da bi kakim nonicam mogla po zobeh šarit. Ne, ne :? !! Pa valda da se nebi prodajala, ne tako, ne drugače...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
tjashika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a tjashika_ »

nebi mogla bit čistilka,pa tut medicinska sestra ne...uglavn nbenga "umazanga" dela nebi mogla opravlat :!: ...
¤Hi.EaT Me *=)¤
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

js spoštujem vse, ki hodijo v službo in služijo denar :) sam js se ne bi prodajala za denar in ne bi mogla bit zdravnica, ker ne prenesem krvi :heul: moj oči je zdravnik in pol sm še jst k sem bla majhna govorila "jst bom pa tud zdravnica!" yeah right :D
Let the good times roll.
kai
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kai »

Nikol nebi mogla bit kmet. Sovražim vse, kar je povezano s tem, še sadja in zelenjave iz domačega vrta ne jem več.
bounce around kai like bunniez
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

HENKEL !!! 1x sem tam delala med počitnicami NIKOLI več :x katastrofa ..
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

Ne bi mogla bit zdravnica, zobozdravnica oz. karkoli v tej smeri...ne bi mogla bit tud učiteljica, ker sem alergična na šole, pa tud kaka čistilka ne bi mogla bit, ker mi pospravljanje ne gre od rok :D
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Uporabniški avatar
karmy21
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Cambridgeshire

Neprebrana objava Napisal/-a karmy21 »

nikoli ne bi delala v kakšni občini, ministrstvu.. ker je taaamm takkk dolgcajt :heul: umrla bi na tistem delovnem mestu... eno uro kavica, eno uro klepetanje, dve uri gledanja u luft, ena ura dejanskega dela, ostalo pa u luft gledajo... :?
maycha
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a maycha »

...
Zadnjič spremenil maycha, dne 25. Feb. 2009 22:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Oooh, you've got to let your body move to the music...
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a čmokica »

usako delo je častno... sam nebi pa nikdar bla kšna smetarka.. pa tut kšna zdravnica,k lih krvi ne prenesem..
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
Latte
Debatorica
Debatorica
Kraj: New York

Neprebrana objava Napisal/-a Latte »

Zdele sm brskala za zaposlitve na šs..pa me zanima, kako gledate na to da bi delale na 090 liniji? Obljubljajo bajen zaslužek (5000 na uro) sam jst si ne predstavljam da bi se z enimi perverznjakoviči pogovarjala o seksu pa ne vem o čem use.
Pa ve?
How blind can you get and still have eyes?
Blondie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Blondie »

Angel girl napisal/-a:Na tole ne bom odgovorila ker se zarečenga kruha največ poje. Zato nikol ne recte nikol!! :)

Tudi meni je najprej prišlo tole na misel... :gruebel:

Je pa kar nekaj poklicev, ki me niti malo ne veselijo in si zato ne znam predtavljat, da bi jih opravljala.
Odgovori