Marmeladaa napisal/-a:No vsaj recimo, kolk prbližno se splača odštet, če kupuješ novga? K eni naj bi baje škripali in ne vem kaj še vse? Se da dobit kaj za ene 30-40 tisočakov?
Orbitrek platinum s tv prodaje pride okoli 40000 pa je čist vredu. Sam kot so že druge rekle se splača kupit kaj "rablenega". Če pa začne škripat pa ga malo podmažeš pa včasih malo pošraufaš pa je.
Ja ampak če ga prodajajo se začneš spraševat, zakaj ga prodajajo. Če bi bili zadovoljni z njim, ga najbrž ne bi.
Zdej sm vidla, da majo v Intersportu enga za 30.000. A kdo ve, če se splača? Sicer je tudi en za 60.000, sam moja denarnica ne premore lih ne vem kolk denarja
Hm odvisno kok si zbirčen. Moj je za 30.000 pa tut malo brenči pa včasih zaškripa, ampak mene to sploh ne mot. Možno da je pa tut kakšna razlika v čem drugem... Ne vem no, jaz ne preživim na njem tok časa, da bi mi bla blazna kvaliteta pomembna. Probaj, če se da... Kje sprobat tistega za 30.000 in tistega za 60.000.
Marmeladaa napisal/-a:No vsaj recimo, kolk prbližno se splača odštet, če kupuješ novga? K eni naj bi baje škripali in ne vem kaj še vse? Se da dobit kaj za ene 30-40 tisočakov?
Orbitrek platinum s tv prodaje pride okoli 40000 pa je čist vredu. Sam kot so že druge rekle se splača kupit kaj "rablenega". Če pa začne škripat pa ga malo podmažeš pa včasih malo pošraufaš pa je.
Ja ampak če ga prodajajo se začneš spraševat, zakaj ga prodajajo. Če bi bili zadovoljni z njim, ga najbrž ne bi.
Zdej sm vidla, da majo v Intersportu enga za 30.000. A kdo ve, če se splača? Sicer je tudi en za 60.000, sam moja denarnica ne premore lih ne vem kolk denarja
Dost ljudi si kupi kako stvar, češ da bojo začeli telovadit, potem pa s tega ni nič in stvar raje prodajo kot pa da jim brezveze leži kje v kotu, tak da po moje bi se našlo kaj uporabnega. Sam res pa je, da se lahko tudi pošteno zafrkneš in kupiš kako bedarijo in ti je na koncu žal da nisi za nekaj odštel malo več denarja in dobil nekaj kar bi delovalo. Ni pa nujno, da je nekaj kar veliko stane tudi kvalitetno. Mislim, da lahk dosežeš efekt na bilo kateri napravi, ne glede na to koliko stane, ampak je bolj pomembno, da vztrajaš pri telovadbi.
men je pa orbitrek tok zakon! kupla sm si enga za 40cukov v hervisu, moj dragi mi ga je sestavu pa ga ful rada gonim
pa k sm govorila da ga bom kupla ni nobenga doma zanimu, k je bil pa sestavljen so pa vsi navduseni pa mami mi je ponudla pol $$$ zravn.
pol ure mi mine v sekundi. kupla sm ga pa zato k pozimi ne morm zuni tect. v dnevni mamo pa sobno kolo sam tist ni tok fajn, k sedis na riti k bi glih zanjo rad kej naredu.
Jaz pa upam, da dobim kej denarja in si kupim kakega za 30-40 jurjev. Cenovno se bolj splača kot pa fitnes, pa še čas prišparaš, ker ni treba hodit do fitnesa pa nazaj itd.
jah odvisn kok si discipliniran. men je 100x lazje jz na orbitrek gledat eno nadaljevanko al pa film k pa se ob tocno doloceni uri spravt na fitnes. pa se tusiras se ful bl komot.