Ure
-
- Debatorica
Jst se pa tok hitr naveličam stvari, pa zgubim tud hitr vse, d se mi pol ne splača kupvat originalne znamke.
Zto grem kr v Bosno in si tm kupm kšne res hude ponaredke (itak noben ne ve al je original al ni!)
. Tko da zdej trenutno sm si kupla eno res ful fancy od Luisa Vitona in Guccija. Ne maram pa takih kovinskih, vedno more bit tko mal v barvah d je bl vidt kukr modni dodatek.
Pol mam pa še eno od swatch (darilo) in je taka bl športna...no, to pa res skor skos nosm, če se mi ni treba lih za km zrihtat.
Brez ure sm pa totalno zgublena in če je ne nosim jo skos iščm in gledam po stenah in drugim ljudem na zapestje... čist tko že podzavestno

Pol mam pa še eno od swatch (darilo) in je taka bl športna...no, to pa res skor skos nosm, če se mi ni treba lih za km zrihtat.
Brez ure sm pa totalno zgublena in če je ne nosim jo skos iščm in gledam po stenah in drugim ljudem na zapestje... čist tko že podzavestno

imam en problem: ko sem hotela zamenjavo paščka na moji D&G uri so mi sporočili, da zastopstva v Sloveniji za D&G ure NI VEČ?!?!?!? pri meni še ne bi bilo toliko panike, samo moja ura ima res poseben pašček, ki ga pa še pri nobeni uri nisem vidla.
škoda mi je zdj kupovati novo uro, ker je bila ze ta dvolj draga
pa še vedno mi je najbolj všeč.... 
škoda mi je zdj kupovati novo uro, ker je bila ze ta dvolj draga

-
- Kofetarica
Js mam tut Roxy, ta je ful huge, digitalna, šterkotna pa ful na preprost narjena (kšne kiči pa nakranclane mi sploh ne potegnejo) ...
Prejšna Roxy je pa čis mini, isto preprosta, ici bici kazalčke ma, pa tri paščke za menat in je ena tistih ur, za kero mi je praktično usak reku, da je čis huda
k je res taka neklasična. Sam sm uničla une male "paščke" za not zataknt, pa mi urar ni dobr zalimu, tko da morm nest drgm, da jo bom spet loh mal nosila.
Prejšna Roxy je pa čis mini, isto preprosta, ici bici kazalčke ma, pa tri paščke za menat in je ena tistih ur, za kero mi je praktično usak reku, da je čis huda

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- little bee
- Komunikatorka