To si prav v Zari kupila ? Nikoli videla da bi prodajali taksne cevlje. Koliko so pa prisle ??
Omg. Po tole pa res moram, pa ceprav grem do konc sveta po njih....jih imajo se v kaksni barvi ?
purple_rain napisal/-a:A smem prašat, zakaj se potem kupujejo taki čevlji? Za gledat?Poison Girl napisal/-a:ampak so čis udobni (kar po kakšne pol ure zihr ne bodo več)
Poison Girl napisal/-a:purple_rain napisal/-a:A smem prašat, zakaj se potem kupujejo taki čevlji? Za gledat?Poison Girl napisal/-a:ampak so čis udobni (kar po kakšne pol ure zihr ne bodo več)
Ja.![]()
Men še nobeni čevlji s peto niso udobni (ker zame je peta vsaj 10cm in ne kvazi 4cm) in kaj, nej bom pol kr brez al kaj? Res da jih skor ne nosim ravno zaradi neudobja in zaradi zdravstvenih težav, ampak kdaj za ven al pa tud kr tko jih pa bom mela če mi paše, niti me ne bo pobral v parih urah.
gaby_ napisal/-a:a_pikica_a : koliko si dala za balerinke in kje?
sicer pa tudi jaz raje nosim visoko peto (ki se začne nekje pri +7cm) kot pa tiste nižje 'petke'. nekak mi čevlji z nizkimi petkami ne zgledajo fajn. mam potem spet raje drugo skrajnost - brez pete