sirova štručka napisal/-a:ampak si pa štor slovenc... ti si sramežljiv, ona pravi, da so ji všeč sramežljivi fantje in namesto, da bi zagrabil priložnost, ji pisal na zs, jo zdaj tu prepričuješ, kako vi sramežljivi pri puncah nimate šans...
Če smo zdaj malce resni ... ima štručka prav in si res patetičen s tem vzdihovanjem za primerno deklico, potem pa nisi pripravljen nič napravit za to, da bi jo dobil. Huh.
Meni je predvsem grozljivo, da so na tržišču, čeprav ne, začudena tudi jaz nisem.
v vzporednem vesolju sem ji pisal, pa si tole napisala:
*Abby** napisal/-a:Precej infantilno, da te še ni izučilo da prek interneta ne boš našel ničesar. Še vedno vztrajaš in pišeš zasebno sporočilo puncam, ki jih sploh ne poznaš, pa niti interesa ne pokažejo, m? Odrasti že in se nauči kontaktirat osebo v živo.
Sicer pa sem zdaj predvsem govorila o tem, da se spravi in nekaj naredi, jaz nisem napisala, da poskusi Lani osvojit, če ne drugega, ne verjamem, da se bi ujela, kolikor sem vaju uspela tule ''spoznat''.
Vi ste se tu pretirano osredotočili na to, kaj je meni všeč ali ni všeč. Veliko punc je, ki so jim všeč sramežljivi fantje ali tudi sramežljivi fantje. Bilo bi se koristno vprašati, če puncam dejansko nisi všeč ali imaš morda le občutek, da jim nisi všeč, ker si sramežljiv ali ker si kaj drugega.