slovenc79 napisal/-a:problem je bila razdalja, to je 100%. ampak ne morem govorit o detajlih, kako točno je bilo..
sem prepričan da je velik punc ki so na zunaj čist nedolžne in uboge, noter pa manipulatorke, jaz se dobro zavedam tega. zato pa pravim, da je treba človeka spoznat preden se mešaš v to.
dobro bi bilo ja, če bi šel ven na zmenke.. ampak ženske so si različne. tudi če grem na 100 zmenkov, je 101. lahko spet drugačna. meni se bolj smiselno zdi najt in spoznat tako punco s katero sva si podobna.
ta recimo, ko sva se prek neta spoznala, pogovarjala sva se ogromno, spraševal sem jo stvari in v velik pogledih sva imela velik skupnega. razen tega pač da so bili problemi z bivšimi in je imela velik težav z zaupanjem in ljubosumjem, ker bi se pa razrešil če bi bila bližje doma in bi se tudi v živo več videla.. ampak, pač se ni izšlo.
jaz sem prepričan da bom spet kakšno tako našel, s katero si bova podobna, ampak bo bližje in z manj bolečim izkušnjam, da bova lahko funkcionirala.
Sigurno moraš človeka spoznat se čist strinjam ampak če punci ni do tebe sploh ne bo želela biti s tabo to je dejstvo zakaj bi manipulirala?da bi dobila kaj?
pogovarjala sta se ogromno ok imam eno izkušnjo k sm se pogovarjala s fantom 8 ur na dan prek intrneta v živo pa sva bila kot dva čudna človeka k se niti ne poznata ne,realnost/neralnost....poglej s te strani ni vedno enako kot misliš,da je v realnem svetu....ne rečem,da imaš ti tako izkušnjo za seboj ampak tudi ta možnost je....ljubosumne punce ne vodijo nikamor če ti ne zaupajo,če ne zaupajo tebi komu bodo?
zaupanje je najpomembnejše v življenju.
Jaz sem danes prišla do nekaterih stvari v nekem trenutku tako navdušenje ampak moraš znati razumeti kar želim povedati vem,da naj bi vsi to vedeli ampak se tega ne povemo sploh ne pomeslimo koliko je pravzaprav pomembno kogarkoli srečajte v življenju k je na tleh k bi mu radi zaupali nekaj mu povejte
SE TI ZAVEDAŠ,DA SI NAJPOMEMBNEJŠA OSEBA NA CELEM ŠIRNEM SVETU KAJ ŠELE SVETU SAMEMU PLANETU?SE TI ZAVEDAŠ KOLIKO POMENIŠ?
če se ne zavedaš ti moram povedati, ti si najbolša oseba na svetu,res je, vse kar je na tebi,kar ljubiš,kar čutiš,kar imaš rad,kaj delaš rad vse to si ti in to je tvoje in se vprašaš le zakaj se tako slabo počutim ,zakaj me boli,ko me oseba prizadane le zakaj jokam?
ti povem ne veš,da si NAJPOMEMBNEJŠA OSEBA V ŽIVLJENJU TI,NAJPOMEMBNEJŠA OSEBA NA SVETU,marsikdo reče a jaz sem najpomembnejša oseba na svetu ehhh to pa ne bo držalo ampak drži
ti si najpomembnejša oseba NA CELEM PLANETU in nihče drugi veš kaj to pomeni?
imaš rad sebe kar počneš kar ljubiš kar si ti,kakšno glasbo poslušaš?
katera je tvoja najbolša cvetlica?meni je MARJETICA vse to si ti in kdorkoli
bo hodil okoli naj pove najprej,zakriči to sem jaz,NAJPOMEMBNEJŠA OSEBA NA CELEM SVETU,če si kdaj jokal/jokala?vsi ostali so druga oseba le ti si
PRVA!LE TI SI PRVA!
ko boš hodil okoli povej jim reci jim!SE TI ZAVEDAŠ,DA SI NAJPOMEMBNEJŠA OSEBA NA CELEM SVETU?
povej jim,da bodo vedeli vsi drugi so druga oseba in,ko trpiš za ljubezen zavedaj se ti si prva oseba na celem širnem svetu!
POVEJ JIM,OSREČI JIH,DA NE BODO VEČ TRPELI,DA SE BODO ZAVEDALI TEGA
Ti si najpomembnejša oseba na svetu!
in veliko manj boš trpel če se boš to zavedal in postavil sebe na prvo mesto in druge na drugo mesto in ne boš trpel zaradi določene osebe.