claire napisal/-a:slovenc79 napisal/-a: kar se pa poljubljanja tiče, sem pa govoril o claire, da bi izbrala le nekoga ki bi bil zanjo popoln. samo naj pričakuje da pri njenih standardih, ki so vedno višji ne bo nikol srečna, ker bo vedno hotela več.
hahaha, norc.
(ne laskaj si, da si kaj posebnega. vtikamo se v tvoje poste, ker so neumni.)
povej mi katere barve oči sprejemaš. v RGB prosim.
@delfinchek, jaz ne pravim da seks ni pomemben. Ampak da je nek obdobje ko pač nima tok testosterona u krvi al bilo kaj, NE pomeni da "zdaj pa nikol več ne bom seksal, punca me ne privlači, drugo imam". Ne, moški ni konstantno potreben fukač, pač pa ima svoja obdobja.
Ej, če se izkaže da ta njen tip SPLOH ne bo hotel več seksat z njo, in ne par dni, potem se čist strinjam da ga pusti. Sam da se to ugotovi rabiš čas. Ne moreš kar, par dni mu ni do sexa zdaj nikol več ne bova sexala.
Jaz se tudi ne bom odselil iz SLO če bo 1 teden skoz dež...
Ne, partnerji ne grejo po "levelih" vedno boljši, vedno boljši. Mogoče pri ženskah tipa claire, ko si "bildajo" ego. Ne vem jaz mislim da partner ni tako kot avto da ga izrabiš in si potem dobiš boljšega.
Ja, da tako nekoga izrabiš, ko si najdeš boljšega, je to puščanje na cedilu, pa ni važno kolk milijonov zvez tako konča. Bi bilo pol prav pobijat se med sabo če bi se veliko ljudi? Ne, ne bi.
To je jasno da je nekdo zbirčen, ko je še samski. Da pa potem gleda okoli kaj ŠE lahko dobi, ko že ima partnerja, je pa bolano in to ni nobena ljubezen ne zvestoba.
Da se nekdo s kom zadovolji, sem mislil ne da pobere random partnerja in je z njim zadovoljen, pač pa da ko že je z nekom, ne išče drugega.
PS: tudi se mi zdi bedasto, da vsak ki išče pomoč na forumu, sta edina nasveta "pogovori se z njim" in "pusti ga". folk se obrača na ta forum ker oboje to ne štima, za partnerja ki jim je nekaj mar pa ne bojo kar tako pustili (česar claire ne bo nikol razumela)