manjica napisal/-a:tak sma za informacijo...so mi starši kupli megana za 7.000€. mam avto
in koga naj bi to brigal ?
drgač pa punči, sam tko za info. a kupili so ti tale model za 7.000 € ?
ta je že skoraj oldtimer, zato tako visoka cena!
če megan košta 7k, potem je ali ful novejši letnik ali pa ful huda mašina in oprema...ne vem, ne sledim glih trgu avtomobilov...ampak raje dam par k zraven pa kupim novega japonca...
glih zato sprašujem.. če je mogoče kupila ta model.. ej potem mora bit ZLAT
drugač pa, punca, res čist nubenga ne briga kok so ti starši dal za tvoj avtoček. lej svaka ti čast da si mela toook problemu z njimi k ti ga niso hotl kupt in zdej ga kr maš. svaka čast punca .. maš res lahko prepričljive starše drugač pa. bulshit s temi tvojimi temami. samo nakladanje kok se men zdi.
Ja za boga svetega, človek, ki je star čez 30 in samski, pa ja ima neko zgodbo za sabo.
Ve pravite temu zakompleksani zaradi prejšnjih zvez, jaz pa pravim, to je pač njihova zgodovina.
Ene bi spet rade nekaj, kar ne obstaja, tipa, starejšega od vas ene 2-3 leta, ki bo celo življenje enako zgledal ( ker ve se pa splooooh ne boste postarale ), pa da ni imel kaj dosti žensk pred vami, pa da vrhunsko seksa ( od kod naj vrhunsko seksa, če ni imel kaj dost žensk? ).
Ja ma res Džeki prau imaš Verjetno samski moški star 30 je kaj počel zadnjih 10, 12 let Ne moreš pričakovat nekega svežega tipa brez napake...sej tudi taki 30 letniki obstajajo samo jih je malo in jih je težko najt...
^^Džeki naj se to imenuje zgodovina ali karkoli ze, razumljivo je da ce sem jaz mlada, bi si bolj zelela imeti kakega tipa, ki zgleda bolj vitalno in mlado, in ki nima kake zapuscene zarocenke za sabo, locitve ali mogoce otroka...
sirova štručka napisal/-a:No, brez zamere, ampak tvoj fotr je pa zmeden "starček" potemtakem. Naredil je otroka, nato pa si našel punco skor tvoje starosti...
Štruklja, ti meni ful deluješ kot ena, ki se iskreno čudi vsemu, kar obstaja, a se ne sklada z neko predstavo o idealnem svetu iz knjige.
To, da 41-letnik hodi s 25-letnico, je že skoraj vsakdanje, tudi če ima hčer skoraj njene starosti. Ni v moških genih zapisano, da se je treba nujno nazaj držati pred odraslimi veliko mlajšimi puncami.
meni se še vedno zdi najbolj naravno da ima bejba starejšega tipa in še vedno se mnenja da lahko vzpostavim dober odnos samo s starejšimi. Definicija dobrega odnosa je da en drugemu vedno predstavljava izziv in da nikoli nič ne postane navada,
Mlajši (cca. 20-26) mi niso zanimivi, ker jih lahko vrtim brez problema in bi šli z menoj kamorkoli bi želela in počeli karkoli želim.
ok, Nesanica, smo razumeli! že tisokrat si povedala, da so stari boljši v poslji, da te boljše obdelajo in da te rajca moč in položaj in njihov kosmat zavaljen vamp!