^^ What she said. Res ne razumem, zakaj ga eni tako poveličujete. Zame to NI fer odnos, kakorkoli je ona morda ena tistih naivnih punc, ampak v tej zgodbi ženska ni kaj dosti kriva, pač pa on, ker ji (še) NI povedal, da ne želi nič od nje. Enkrat ji je nekaj mencal, od takrat pa se dalje f*ka z njo. Hm, ja, res je ne želi prizadeti.
Kontra bi bilo enako (zamenjava vlog, ker nekateri mislite, da se samo ženske navežejo ipd.). Ona bi mesece z njim seksala, vmes bi mu enkrat rekla, da si še ne predstavlja zveze z njim, a je krasna oseba, on pa bi ves ta čas gojil upanje. Ne gre za to, ali je nekdo močen karakter ali ne, da bi odšel od take preračunljive osebe (v tem primeru ona, če ne želi potegniti kratke). Gre za to, da jo ima za neko rezervo. Torej, dokler poba ne najde neke boljše, ob kateri bi mu poskočilo srce, ali dokler se nesmrtno ne zaljubi vanjo (kar je zraslo na njegovem zeljniku, in roko na srce, obstaja res majhna verjetnost, da se zaljubi vanjo), jo bo še naprej izkoriščal, punca pa bo valda gojila upanje naprej.

Postavite se na glavo, če želite in zmorete, ampak to JE izkoriščanje, le da v olepšani obliki. Lepe besede in nič dejanj še ne spremeni mojega mnenja o njem.
Nekateri tukaj govorite kot da smo samo ženske bitja s čustvi, in če morda za koga izmed vas par moških tukaj res velja, da ste zaradi kakšne slabe izkušnje do konca življenja opravili z ženskami v smislu resne zveze, se lahko samo prekrižam in zahvalim onemu zgoraj, da sama nimam opravka s moškim, ki bi čustveno navlako iz preteklosti vlekel s sabo v prihodnost, čeprav je bil že ničkolikokrat prizadet.
tmis_, se v bistvu strinjam s tabo, le da pri meni večji del krivde še vedno nosi on, ker ve, da si pri njej to lahko privošči. Ona ga pač še kar čaka, čeprav jo po drugi strani razumem, ker ji ni konkretno povedal kaj si NE želi od nje in česa ji NE more nuditi. V kolikor bi ji dečko stvar malce bolj jasno povedal, sem prepričana, da bi skapirala, razen, če ima opravka z moteno žensko, ki bi mu še kar naprej utrujala. Kakšen teden do dva bo najbrž še prizadeta, potem pa bo mir.
Jaz vidim tu problem v tem, da on piše eno, dela pa drugo, mi pa bi na koncu še njo krivili, ki sploh ne ve, kaj hudiča ta dečko razmišlja.
Plus tega, ne vem, zakaj ste nekateri mišljenja, da on tukaj zanjo skrbi in ne vem kaj še vse. O kakšni skrbi govorimo, ko pa je on tisti, ki ni največji biser med fanti?