ok... mogoče bom zaj postavla par butastih vprašanj, sam jebat ga... kak ži gre on pregovor- boljše bit pet minut nor kot pa celo življenje al nekak tak... no v glavnem... jaz bi bla kriminalistka. ja, tv dela svoje, vem, da je pol v resničnem živleji drugač, pa vseeno. in da bi jaz bla kriminalistka, kaj sploh morem naredit? zaj sm drugi letnik gimnazije, pridno se učit, dobro nardit maturo, se vpisat na to fakulteti, bit sprejeta... sem bolj kot ne iz mb in kaka razlika je zaj med mb pa lj faksom? en je univezitetni en pa visokošolski al kak? in kaka je razlika med viskošolskim pa univerzitetnim? kaj je boljše? s kerim lahko več dosežeš? in kak je pol s temi smermi? na kako smer morm za kriminalistko? kaki predmeti so vse tam? kak dolgo pa traja študij? in kak naziv mam potem? kriminalistka? in pol nekak težko tu v slo zaposlitev dobiš al kak? pa izmenjava študentov? je to na tem faksu? in v tujini pa se pol lažje dobi zaposlitev, ne? pač v tistih državah mislim, ko je polno kriminala. em... kaj me še zanima... pač vse podrobnosti no... če bi se dalo komu kaj tak še bolj napisat podrobno

.... se vem, da je ži kr nekaj o tem napisano, samo jaz nea čisto nič štekam o čem gre, kr še nism tak daleč.... tak da... se me bo kdo usmilo?
pa še enkrat pardon za taka vprašanja, ko lih mogoče niso pametna. sam meni bojo pa odgovori feeeeeejst pomagali...