Prej me je fant poklical in sma se mal pogovarjala in pol kar na 1x debata o misiji (marca gredo na Kosovo) in mi je že poleti ko je zvedel za to rekel, da niti slučajno ne gre na misijo, in sicer po tem ko so imeli neke vaje in se nisva videla skor 3 tedne in je bla ful kriza pri obeh. Vrjetno me razumete tiste, ki živite s partnerjem skupaj in ste navajene biti (kolikor se pač da) skozi skupaj. No, prej pa je rekel, da ga je šef napisal kot "rezervo" v avgustovski misiji. Jaz pa normalno v luft, kr solze so mi pritekle, si sploh ne znam predstavljat da ga 3 mesece ne bi videla.
Enostavno ne znam.
Vem kako krizo sma imela ko se nism videla par tednov ne pa da se ne bi videla par mesecev.Po glavi mi gredo vse mogoče misli in sploh se ne morem pomirit.Strah me je, da če gre potem ne bo več tako kot je zdaj.Da se bo ohladil al kaj pač ali celo varal.Vem, da me ne bi, vrjamem mu da me ljubi in vse to, ampak imam občutek da bi mu potem takem denar več pomenil od mene in familije.Ne vem kaj mi je, ali sem res tak egoist???
Najbolj me moti to, da je rekel da pod nobenim pogojem ne gre, zdaj pa mi reče, da če bo mogel it bo pač šel potem avgusta.

HELLLLLLP ME!!!!
Povejte, kake izkušnje imate ve, katerih fantje so bili na misijah?Kako je bilo potem ko so prišli nazaj????Je bilo vse tako kot ponavadi ali se je kaj spremenilo???