breza28 napisal/-a:
Hvala!
Jaz imam dejansko problem najti nekoga, ki mi je toliko dober, da se sploh odločim poskusiti z njim. Če se že odločim z nekom it v vezo je to zato, ker so mi na njem določene lastnosti zelo všeč, in ker nima napak s katerimi nekoga nikakor ne bi sprejela. Ampak kmalu začnem tudi pri teh tipih spoznavati napake, jasno brez njih nihče ni, in potem me začnejo motiti in veza mi je vedno manj zanimiva.
In drug problem, ne predstavljam si, da bi svoj samski način življenja za toliko spremenila, da bi bila stalno z nekom. Ko sem dva dni pri fantu se ga naveličam in bežim za par dni nazaj domov, pa spet k njemu in nazakj domov. To se mi stalno pojavlja pri vseh. Sem težko prilagodljiva.
V drugem okolju se težko znajdem. Kuham doma brez problema, pri fantu mi je to odveč in težko. Groza me je, ko vidim kakšni dobri gospodinji sta ženi od njegovih bratov. Doma mi gre vse od rok, drugje nič. Že spim težko drugje ali v dvoje. Sem človek, ki najlažje sam nekje funkcionira, ko gre za delo. Nikoli pa recimo ne bi mogla it sama v kino ali na pijačo.
Kot da bi brala sama sebe...