se pa strinjam s tem, da bremze ne popuščajo vsem na isti način.
Čaki čaki čaki. Ko jaz pogledam za kom drugim to pomeni da nekje vidim zensko, ki mi je lepa. Vse kar to prinese je neko zelo sibko zeljo, da bi seksal z njo. Skratka nekaj kar je zelo klinicno in niti slucajno ne razmisljam o tem cez 10 sekund.kikyca napisal/-a: Men osebno se še sicer ni zgodilo, da bi se zaljubila v nekoga med tem ko sem bla v zvezi. Ampak verjetno pa vsi kdaj pa kdaj pogledamo kdaj za kom drugim.
V vsakem primeru stvar traja tedne ne pa trenutke, kot sem jaz napisal. In tudi ce na koncu nic takega ne naredi, kako naj jst to vem? A mi to sicer povedala, bom o rezultatu obvescen?s0nckic4 napisal/-a:^ podcenjuješ ženske.
eno je, da se ženska zave, da se je zacopala v nekoga medtem ko je v zvezi z drugim; drugo pa, da tako zacopanost goji dalje do stanja "močnih čustev". to se ne zgodi čez noč in ženska ne bo takoj "sledila svojemu srcu" ter letela za tem drugim.
firex napisal/-a:mene pa zelo zanima ali ve punce to poveste fantom ali kar zamolčite vse skupaj??
Mahagonij napisal/-a:Meni se to ne zdi benigno in tudi drugace si ne zelim te scene da bi zenska o drugem razmisljala med seksom. Raje drkam k***c. In poskusi maskiranja tega problema v manjsega kot je so pateticno prozorni.
Alwaleed napisal/-a:Med seksom razmišljati o drugih je lahko prav rajcajoče.