punisher napisal/-a:trapa napisal/-a:Zadnjič sem šla v trgovino "po špežo" .
... podnapisi ??
Špeža = je šla nakupit stvari

Mahagonij napisal/-a:Torej tema najlepsa stvar, ki jo je naredil za vas je 12 strani dolga, tale pa 3. Poleg tega je tle pol postov, kako je najlepsa stvar to da ga je z obiskom presenetila. Da ne omenjamo StrawberryGirl, ki misli, da je Interspar. Prevec vas razvajamo.
miteq napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Torej tema najlepsa stvar, ki jo je naredil za vas je 12 strani dolga, tale pa 3. Poleg tega je tle pol postov, kako je najlepsa stvar to da ga je z obiskom presenetila. Da ne omenjamo StrawberryGirl, ki misli, da je Interspar. Prevec vas razvajamo.
Stari, ej, popravljam te po dveh letih. Tista tema je na 35. strani, ta pa samo na 5.
Babe neizvirne.![]()
trapa napisal/-a:Študiram kaj vse sem zanj že naredila....
in ugotovila, da ne morem ničesar posebej izpostavit, ker se mi zdi to da se zanj posebej potrudim nekaj normalnega.
metuljčica* napisal/-a:MsN napisal/-a:Meni pa je pripravljanje obrokov za partnerja in potem štetje tega kot nekaj posebnega, popolnoma zgrešeno.
Če je to letelo name - sem lepo napisala, da tega ravno ne morem šteti kot nekaj, kar bi sodilo v rubriko ''nekaj najlepšega''.