emanuela napisal/-a:Pa kakšne fore s padcem vrednosti?
Od vas, razgledanih oseb na visokem mentalnem nivoju, bi človek pričakoval, da veste, da je to praksa v ameriki že kar nekaj desetletij.
Nesanica napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:V ameriki(če so že vse fakin primerjave z ameriko, pa naj bo še ta) tvoji bajti pade vrednost na polovico, če se zdraven tebe preseli niger.
čudno da sosedje od Obame ali pa Willa Smitha ne protestirajo...
bunncy napisal/-a:Pa mi pol nj še nekdo razloži a to je pa normalno, da se wanna be "zavedni" slovenci v grupi spravjo na enga nedolznga albanca k nima nč veze z njimi, sam zato k se tem slovencam pč zazdi da bi enga razbil??? To je pa normaln ??
Goth.princess napisal/-a:Tako. Jaz sem spoznala svojega preko vez. In čeprav je bosanc je 10000x boljši od vseh, ki sem jih do slej imela.
Goth.princess napisal/-a:No, uglavnem... Jaz sem ful proti rasizmu in poveličevanju ene narodnosti. Ker pod kožo smo vsi krvavi, mar ne?
Zaupal mi je tudi, da punce njegove vere nikakor niso tako lepe kot jaz
Goth.princess napisal/-a:No, moj je musliman.
Pri njih naj bi bila ženska ponižna itd.itd. Pa name sploh ne gleda nikakor drugače. Vedno greva skupaj ven, nikoli me ne pusti doma, nikoli mi ne ukazuje ... Skratka, ima neko spoštovanje do mene.
Goth.princess napisal/-a: Tudi pri njemu doma sem bila, v Bosni. Njegova mama me ne mara, ker si je želela, da bi imel njen sin punco njihove vere. No, ko sem odprla gobec in ji zabila par krepkih nazaj, se je njeno sovraštvo do mene poglobilo. On? On je držal z mano.