Akvamarin napisal/-a:Mahagonij, vsak ima pravico delati, kaj mu pase in vsak ima svoje interese, ce pac nimava skupnih interesov jaz ne zapravljam cas,
To zdaj pravis, ampak iz tvojih besed je ocitno, da tudi zelo obsojas, ce komu drugemu pase kaj drugega.
claire napisal/-a: da hoče sexati večinoma v doggyju
Hey, I like doggy.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
delusional, komu si to pisala na privat?? ce si mene nic nisem dobila, ce pa sem kaj narobe razumela se opravicujem...
Mahagonij, jaz namrec imam zelo oster nacin izrazanja, pac nisem slovenka, moj materini jezik ni slovenscina, priznam se zelo matram ko pisem tole, in ja sem drugacnega temperamenta, in to da nekoga odjebem zaradi tega, ker si zeli nekaj drugega kot jaz, ne pomeni da ga tudi obsojam, pomeni da ne zapravljam cas, ce se on ne more odlociti, kaj bi! Mene so mi te fore glede premisljevanja iste kot to, da nekdo drzi kruh v rokah, pa ga niti poje, niti pa ga pusti, da ga pojejo lacne...
Mah sej tipi se ne branijo resne zveze....vsaj toliko casa ne, dokler ne srecajo tiste taprave. Prej pa rajsi probajo vse in svasta, da na koncu dejansko lazje ugotovijo kaj je tisto, kar res hocejo pri zenski.
Meni se zdi to cist ql.
njegova.mala napisal/-a:helou. mam uprašnje za vs.. oz. me zanima vaše mnenje in kko vi gledate an to. s tipom sva se spoznala konc avgusta.. bla sva ceu večer skupi, mau sva se lupčkala, izmenala cifri. mela sva stike prek mobitela, neta. čeprov sva iz istiga kraja. sm jst kriva za to d se nisva vidla.. ampak on me je čaku. pol sva se spet večrat vidla ( sprehodi p tko) in sva se pač držala za roke, lupčkala, lepo anma je blo. pol sm jst spet mau zajebala in sm mu rekla d nebi mela nč resnga z njim ane.. d nekak nism prpravlana na to še. in pol se 2 tedna nisva vidla. ampak on me je še kr čaku in sva se spet začela videvat. veččkrat k sm ga vidla , bl sm ga mela rada. tko d sva spet pristala skupi-ampak ne kot fnt in punca . pač sva mutila in nama je blo lepo. zdej to traja že več kot 1 mesc. vsak dan se usaj slišva al p vidva. skupi hodva vn in po eni strani je use tko kukr d bi bla skupi.. ampak nisva. sm mu to že umenila pač kko je zdej z nama a sva par al ne.. in pač nisva. on prav d je še čs in d se ne mudi. sej men je čiz kul.. sam veš pač bojim se d mi bo enkrat kr reku d mu to ni to in bo usega konc. jst bi p rada neko potrditev d on z mano misl resno in d je res sam moj. tko d me zaniam vaše mnjenje.. pač po kolk časa nej bi bla prov par. oz. bi se spodobl že d sm njegova punca.. in zakai ej tipom tok smotan se o tem pogovarjat in jim je tok težko resno začet s punco ( pač prašat jo če bi bla njegova punca in to) ker namreč poznam več parov k je blo isto tko težko tipu začet resno in d sta postala prov par je mogla pr ush met bl punca besedo. no to bi blo to. čuskee
Najprej se ti odloči kaj sploh želiš potem pa pričakuj neko resnost od fanta.. Saj si mu sama rekla, da nisi pripravljena na zvezo.. Torej si sama še slabša kot njega opisuješ..
Ah ja ženske nekaj pričakujete od moških a same delate še slabše.. Govorim za nekatere, ne za vse..