Mene je bolelo. Pa veliko krvi je bilo. Bi ti predlagala kako zaščito za jogi dat pod rit. Ali pa kar na tleh, da bo lažje pobrisat. Če bi še 1x dala čez to, bi sigurno prej popila kak pirček za sprostitev.
sarita napisal/-a:Mene je bolelo. Pa veliko krvi je bilo. Bi ti predlagala kako zaščito za jogi dat pod rit. Ali pa kar na tleh, da bo lažje pobrisat. Če bi še 1x dala čez to, bi sigurno prej popila kak pirček za sprostitev.
Tolk krvi da je čez posteljnino do jogija premočilo?
Dadyka15 napisal/-a:bi bilo fino če bi se avtorica teme malo oglasila in povedala še njeno mnenje ter kako je šlo, če je šlo... da vemo pri čem smo
No, da ne prelomim obljube
Bilo je lepo, a vse prej kot idealno. Bolelo je,a veliko manj kot sem pričakovala, vsaj med dejanskim sexom...pred tem pa "prsti" -to pa me je bolelo za pop*****! ! Krvavela nisem nč in tudi po tem me ni več nič bolelo. Vsaj enkrat lahko rečem-lucky me.
Drguače pa prvič ne pozabiš nikoli in tudi pri tem se globoko strinjam.
Bilo je lepo, a vse prej kot idealno. Bolelo je,a veliko manj kot sem pričakovala, vsaj med dejanskim sexom...pred tem pa "prsti" -to pa me je bolelo za pop*****! ! Krvavela nisem nč in tudi po tem me ni več nič bolelo. Vsaj enkrat lahko rečem-lucky me.
Drguače pa prvič ne pozabiš nikoli in tudi pri tem se globoko strinjam.
Žvijo!
Tudi jaz mam eno vprašnje pred tremi dnevi sva s fantom prvič in mi je predrl deviškokožico in sem krvavela (zmerno) ... ampak moj prblem je v tem da imam po treh dneh še vedno rjavkasto-rdeč izcedek ... je to normalno?