Po 2. delu in malo bolj jasni sliki o puncah, lahko komentiram naslednje...
AJDA sicer predstavlja obet v modni industriji, ima potencial in daje vtis, kot da je že nekaj let v tem poslu. Pri njej je dovolj že samo to, da se pojavi in naredi nekaj povsem spontanega in prestrašenega, pa vseeno izgleda, da stvar obvlada, vendar je njen obraz daleč od posebnega. Saj čist štekam, da v tem poslu ne iščejo popolnih potez oz. "misic", pač pa drugačne, sveže obraze, ampak njen obraz je za moje pojme daleč od posebnega, prav neskladne poteze ima, kar je zelo moteče.

Nenehno se poudarja, kako se morajo punce naspati in odpočiti, ona pa vsak dan izgleda s tistimi huuuge podočnjaki kot povožena, lasje tudi po preobrazbi niso videti podobni ničemur, čeprav vse ostalo pri njej štima. Ne vem no, meni vedno izgleda kot da je ravnokar prišla iz nočne izmene.
BARBARA se mi zdi še najbolj zanimiva in zmožna marsičesa, predvsem obraz ima zelo zanimiv, morala pa bi še (tako kot skoraj vse punce) precej delati na hoji.
ANELA je še ena punca vredna omembe, iz katere na tem področju še nekaj bo (četudi ne ravno v tem šovu v vlogi zmagovalke). Se mi zdi dokaj prizemljena punca, se mi zdi, da pri njej štima vse - od postave, obraza, mimike do karakterja.