Kako glasne ste, kaj govorite med seksom?
jest pa nisem sposobna nič povedat ko sexava,preveč uživam,še slišim nič kaj šele da bi kakšen stavek sestavila....
enkrat ko sva sexala sem se z komolcom na njegovo nogo naslonila in je revček tko upiu au jest pa nič dojela,nič slišala,,šele pol ko mi je pršlo so se funkcije nazaj uklople.
hecno vem
enkrat ko sva sexala sem se z komolcom na njegovo nogo naslonila in je revček tko upiu au jest pa nič dojela,nič slišala,,šele pol ko mi je pršlo so se funkcije nazaj uklople.
hecno vem
pot dolga tisoč milj se začne z prvim korakom
- br0ken heart
- Komunikatorka
Ja govorjenja je velik (med predigro) ali pa čist nič, ker ponavad dejanja povejo vse in sva itq tolk zrajcana, da ni cajta za govorit (sploh na kakih WC-jih, javnih krajih ali pa doma kadar sva oba do konca potrebna)
Med sexom pa itaq nism tih..vse prej k to
..se me da na delč slišat (nenamirno, ampak jst enostavno ne morem bit tih). Ponavad je to kej tazga kot: oooh jaa..o faaak..kolk si dobr..omg k je vlk...in še kej dirty talkinga..ne morš brez

Med sexom pa itaq nism tih..vse prej k to

he he, sploh si ne predstavljam, da bi si midva vmes govorila, kok se ljubiva in samo nežno vzdihovala... ljubezen si izpovedujeva prej in potem, ko se seksa, se pač seksa! ja, padejo kake opolzke, večkrat iz njegovih ust kot iz mojih. to me fuuuul rajca, ko se malo razgovori. največkrat, ko kaj spije, zato mu vedno pustim pit
pij lubi, boš še? en kozarček pa res še lahko, lubi! 

-
- Komunikatorka
Jao, Mahagonij
Khm...drgač pa ja, pr nama se dostkrat kšne smešne situacije zgodijo, da se pol smejeva pa se začneva pogovarjat...al pa kadr mu umes rečm nej bo bol tih, k mt pa fotr pod mojo sobo spita.
Drgač je pa on bol za to, da bi si med sexom večkrat rekla "rad/a te mam", sam men žou ni lih do tega, js to raj rečm ob drugih prilkah. Je pa lepo, če si to rečš PO seksu.

Khm...drgač pa ja, pr nama se dostkrat kšne smešne situacije zgodijo, da se pol smejeva pa se začneva pogovarjat...al pa kadr mu umes rečm nej bo bol tih, k mt pa fotr pod mojo sobo spita.

Drgač je pa on bol za to, da bi si med sexom večkrat rekla "rad/a te mam", sam men žou ni lih do tega, js to raj rečm ob drugih prilkah. Je pa lepo, če si to rečš PO seksu.