Kako glasne ste, kaj govorite med seksom?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
bouhamala
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bouhamala »

jest pa nisem sposobna nič povedat ko sexava,preveč uživam,še slišim nič kaj šele da bi kakšen stavek sestavila....

enkrat ko sva sexala sem se z komolcom na njegovo nogo naslonila in je revček tko upiu au jest pa nič dojela,nič slišala,,šele pol ko mi je pršlo so se funkcije nazaj uklople.

hecno vem
pot dolga tisoč milj se začne z prvim korakom
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a br0ken heart »

Govorima vmes sicer ne.. No na zacetku na vlko razpredama o vsem :lol: Vmes pa si vcasih povema kak se mama rada :love: Na koncu pa vedno oba: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :lol:
Drugace sm pa jaz tista ko je bol glasna ponavadi :oops: Me pac utisa s kissom :D
Hello, 911. I''m on fire!
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

Ja midva si tudi vedno ko je konec dava lupčka. To mi je pol neki najlepšega, ko se zgrudiva na postelji in si dava lubije.
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Mjah če je vzdihovanje, stokanje pa živalsko dretje pogovor... Pol govorim ja :D

Drugač pa kake pokvarjene besede padejo vmes, da sva še bolj vzburjena in to je to :P
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

..
Zadnjič spremenil *melby*, dne 30. Nov. 2009 19:40, skupaj popravljeno 1 krat.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Ja govorjenja je velik (med predigro) ali pa čist nič, ker ponavad dejanja povejo vse in sva itq tolk zrajcana, da ni cajta za govorit (sploh na kakih WC-jih, javnih krajih ali pa doma kadar sva oba do konca potrebna)
Med sexom pa itaq nism tih..vse prej k to :oops: ..se me da na delč slišat (nenamirno, ampak jst enostavno ne morem bit tih). Ponavad je to kej tazga kot: oooh jaa..o faaak..kolk si dobr..omg k je vlk...in še kej dirty talkinga..ne morš brez :lol:

:bgdev:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Ko me obdeluje, jaz stoicno z globokim glasom pojem svoje najljubse psalme.
baby_doll
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a baby_doll »

Ko se s trdim zaleti vame in prodre globoko, ga vzpodujam, "dej me dobr, dej me dobr..." :D
punčica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dolenjska-Trebnje

Neprebrana objava Napisal/-a punčica »

včasih govoriva včasih pa pač ne.......včasih paše kj povedat pa sva pol bl zrajcana oba k en druzga spodbujava.... :roll: :oops:
Ljubezen je nenasitna: imas srečo, pa hoceš raj, imaš raj, pa hočeš nebesa
ally
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ni pravi

Neprebrana objava Napisal/-a ally »

he he, sploh si ne predstavljam, da bi si midva vmes govorila, kok se ljubiva in samo nežno vzdihovala... ljubezen si izpovedujeva prej in potem, ko se seksa, se pač seksa! ja, padejo kake opolzke, večkrat iz njegovih ust kot iz mojih. to me fuuuul rajca, ko se malo razgovori. največkrat, ko kaj spije, zato mu vedno pustim pit :D pij lubi, boš še? en kozarček pa res še lahko, lubi! :D
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

mi2 mava učasih tiste ta umazane fore, učasih bl nežno, učasih sva tih, kokr kdaj...
black_mamba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a black_mamba »

Med sexom js ne spravim kaj dost iz sebe (razn kakšni živalski zvoki). Drugače pa pade umes tud kakšn kompliment. Razne debate pa odpadejo, ker takrat js uživam.
Sometimes I wanna cry, sometimes I wanna die, but sometimes I wanna live my fu**ing cruel life!
rdecman
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a rdecman »

:x
Zadnjič spremenil rdecman, dne 29. Dec. 2014 16:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Martin
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Martin »

Ja, če si tiho pa res ni fino.
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Jao, Mahagonij :lol:

Khm...drgač pa ja, pr nama se dostkrat kšne smešne situacije zgodijo, da se pol smejeva pa se začneva pogovarjat...al pa kadr mu umes rečm nej bo bol tih, k mt pa fotr pod mojo sobo spita. :D
Drgač je pa on bol za to, da bi si med sexom večkrat rekla "rad/a te mam", sam men žou ni lih do tega, js to raj rečm ob drugih prilkah. Je pa lepo, če si to rečš PO seksu. :wink:
Odgovori