Tanja__ napisal/-a:Jaz bi ful z rock n rollom začela. A ve katera kolk kaj stane, pa če si je težko najt plesalca?
rock'n'roll je tut hud plesalca si ni težko najdt k jih skos iščejo drgač majo pa tut plesni klubi oglasne deske kjer lohk poiščeš če kdo išče plesalce mau pobrski po spletnih straneh od plesnih šol pa good luck
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe. ( Dior )
aam 8,9 let plešem v boleru, hiphop večina... ampak zadne čase iber zabušavam, tko da ne vem kaj bo iz tega.. sem že premišljevala, da bi se malo bolj vrgla v moj drugi najljubši šport, bordanje
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
Naughty grl napisal/-a:Ja ja, sej vem, model je toooook smešn Plešem jazz pr Tei.
Ma ja ful ve kako cloveka nasmejat pa se atitude Teje pa ne poznam, zdej sm bla prvo leto pa se uvajam tko da poznam zaenkrat sam hip-hoperje.... Kok časa pa ti plešeš ?
Naughty grl napisal/-a: A vi ste bli na zaklučni produkciji?
Bli bli, tisti k jih je Žele narobe napovedu, bi mogu neki drucga, pa je pol mogu se enkrat....... Nc posebnga, smo mogl ful ihtr spravt skupi, k je ns Dario eno člansko nauču in je pol nismo smel plesat k so jo člani plesal (pa ful smo se jo lepo naucil )......
A vi ste nastopal? predvidevam da ja ?
mensezdi da smo bli 18 drgac