Ko srečaš bivšega fanta, ljubimca, ff....
-
- Cosmopsiho
- positive vibration
- Cosmofrik
-
- Cosmopsiho
- positive vibration
- Cosmofrik
jao, punce,ene res komplicirate
Nivea, kdo pa pravi da bi si morala v preteklosti pod mus zbirat slabše da lahko greš na boljše potem, obstaja tut beseda dober in potem boljši
In ja, do konca zveze lahko pride ne zato ker si ti to želiš pač pa zato ker pride nekdo tretji vmes, ker ugotoviš da nista s tvojim za skupaj, razlogov je milion, ne pa zato ker ugotoviš da je potencialni naslednji boljši od sedanjega.

In ja, do konca zveze lahko pride ne zato ker si ti to želiš pač pa zato ker pride nekdo tretji vmes, ker ugotoviš da nista s tvojim za skupaj, razlogov je milion, ne pa zato ker ugotoviš da je potencialni naslednji boljši od sedanjega.
-
- Cosmopsiho
positive vibration napisal/-a:nivea9 napisal/-a:Positive vibration jaz nisem nikoli izbirala tako slabih, da bi morala iskati boljše. So bili nekako v ravnovesju.
Ali pa ti ostajaš na isti točki, medtem ko nekateri napredujemo?
Nimam kaj napredovati, ker sem popolnoma zadovoljna s tem kar imam. Ne vem kaj bi bilo lahko bolje. Jaz nisem sprejela moškega, ki mi ni popolnoma odgovarjal. Ne bi nekoga imela samo zato, da bi ga imela, potem pa zavrgla, ko bi srečala boljšega. Nočem nikoga prizadeti. Hočem reči to, da ko nekoga srečaš ne moreš vedeti, da ta bo pa boljši in niti približno ne moreš stremeti k temu, da boš napredoval na boljšega, ker ne veš, lahko bo pa šlo navzdol. Izbiraš lahko le toliko, da ne bo imel iste napake kot jo je nekdo drug, ampak lahko bo pa imel 5 novih napak. Ampak če nekoga pustiš, potem očitno ni bil vredu.
Nivea
sirova štručka napisal/-a:ja možno je, da bi me kdo drug bolj očaral, sem zato slaba oseba?
In kako hitro? Nikjer nismo nobenega časa omenjali.
Meni? Saj si ti začela. Torej pomeni, da nisi v pravi vezi, če te lahko nekdo tako prevzame.
Ne veš kaj hočem dognati. Veliko je tistih na forumu, ki pišejo kako imajo popolnega fanta, kako vedo, da jih ne bo nikoli prevaral, kako je oh in sploh najboljši, kako se imata rada,... potem pa pride mimo neznanec in jim v 5 sekundah zmeša glavo,.... ja kako, če so pa tako zaljubljene in imajo ob sebi najboljšega fanta s katerim bodo srečno živele do konca svojih dni.
Nivea
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Citat prosim. Ni mi več jasno kje nivea/sanjaanja vidi/-ta tole (v tej temi?).nivea9 napisal/-a:Tebi ni jasno. Seveda, če je zveze konec pride naslednji. Govora pa je bilo o tem, da je bilo zveze konec, ker je prišel boljši. Ampak kako nekoga, ki se šteje, da ga imaš rad pustit zaradi drugega, ker je kao boljši. Od kje v momentu ideja, da je boljši?
Seveda je možno. Ker človek se lahko spremeni. Lahko je na začetku superduperkul, potem se pa začnejo razhajanja, ker, kaj pa vem, se partnerja razvijata vsak v svojo smer/z drugačnimi željami&ambicijami/tralalala. In pameten človek bo najprej pustil trenutnega partnerja in šele potem šel probat z naslednjim - v upanju, da je boljši od prejšnega.nivea9 napisal/-a:A to pomeni, da prvega nimaš dovolj rada, da je možno, da te očara drugi?
A ja to tok težko za dojet?!

Na hitro? O kolkem času je to govora? Citat, prosim?nivea9 napisal/-a:In kako se lahko tako na hitro zaljubiš v drugega?

Še en citat, prosim, oziroma imena?nivea9 napisal/-a:Ne veš kaj hočem dognati. Veliko je tistih na forumu, ki pišejo kako imajo popolnega fanta, kako vedo, da jih ne bo nikoli prevaral, kako je oh in sploh najboljši, kako se imata rada,... potem pa pride mimo neznanec in jim v 5 sekundah zmeša glavo,.... ja kako, če so pa tako zaljubljene in imajo ob sebi najboljšega fanta s katerim bodo srečno živele do konca svojih dni.
(če pa misliš poste v stilu "joj, še do včeri nama je vse superkul štimalo v zvezi, ampak že 2 meseca ne vem kaj mi je" - ehm, sej ni treba vsem vsega na besedo verjet, sploh ko vidiš, da s takimi oslarijami uletavajo)