Naravna kozmetika
^^ Glede na to, da piše da je primeren za "compact powders or foundations" nebi rekla, da je.
Lahko se pa proba seveda
Lahko se pa proba seveda

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
^^ pa ja saj zato mi ni več vse jasno. ker namreč jaz sem ta čopič dobila v kompletu s tem mineralnim bronzerjem. pa sem mislila, da je za mineralni puder tudi ok...
in zdaj ne vem ali je primerno ali ni. :S
in zdaj ne vem ali je primerno ali ni. :S
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
^^ pa ne. saj je ta puder v prahu.
ravno zato.
ampak je oboje mineralno. in pri nanašanju bronzerja se isto tisti prah naredi. ne vem kako naj opišem.
pa nekako se mi je zdel tisti čopič v trgovini podoben, pa sem si rekla, bom poskusila s tem.
v bistvu še nisem poskusila, ker se mi ne da zdaj it make-upa dol, da spet gor pa spet dol. lenoba. no kljub temu me pač zanima, če je ok.
ah... kompliciram.

ampak je oboje mineralno. in pri nanašanju bronzerja se isto tisti prah naredi. ne vem kako naj opišem.

v bistvu še nisem poskusila, ker se mi ne da zdaj it make-upa dol, da spet gor pa spet dol. lenoba. no kljub temu me pač zanima, če je ok.
ah... kompliciram.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Na Jasi spletna trgovina zapira svoje vrata in nudi do 50% popusta. Jaz sem že zapravljala 

-
- Cosmofrik