Katera po vrsti si?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a novapunca »

Ne taprava in Ta prava!!!

Res pa ne bom šla brat teme tebi na ljubo. Jaz nisem rekla kaj je tam mišljeno, ker nisem brala. Ampak, da sem jaz, ki nisem brala brispevka tako razumela.
Drugače pa se zamislite in poglejte kaj vedno ene in iste naredite iz teme!!!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Res je, tebi to vedno rata (+ še par osebkov, katere raje ne navedem, da ne bo spet hudič :D).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

ja pa bodi ti pametnejša in nehaj to pričkanje
(s)mej se
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sem lih pri volji :lach:

Se pa da komot preskočit temo, ali pa preskočit moje objave :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

novapunca, pustmo ob strani, da smo vedno eni in isti (včasih celo do te mere, da se ne ločimo več med sabo :D),
problem je, ker .. oh ja, dost podobne uporabnice .. se pogosto zatečejo k nekim budalaštinam namesto, da bi naprej argumentirale svoja mnenja in da bi kakšno stvar bolj podrobno razložile, če že vidijo, da se je nekje neki "zataknilo".

Npr. ...
novapunca napisal/-a:Ta pravi ali tapravi je zame čisto drug pojem. Ne vem pa zakaj se ukvarjaš z mano???
novapunca napisal/-a:Ne taprava in Ta prava!!!
..kaj??
marjancax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a marjancax »

Čudna tema. Lahko si naslednica nepravi, ne pa pravi.
Pa punca iz nočne more :?:
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a piškotek* »

*mala* napisal/-a:Sem lih pri volji :lach:

Se pa da komot preskočit temo, ali pa preskočit moje objave :wink:

joj je letelo na novopunco, pa si uletela s svojim postaom :)
(s)mej se
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

novapunca napisal/-a:Ta pravi ali tapravi je zame čisto drug pojem.

Kakšna je pa razlika?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ V prvem primeru je presledek vmes, v drugem pa ne :D

piškotek*- se opravičujem.
Lahko pa moj odgovor leti tudi na tole:
novapunca napisal/-a:Ne vem pa zakaj se ukvarjaš z mano???

:D
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a panterica »

Pomoje je še najbolje bit naslednica tiste, za katero se je izkazalo, da ni prava. Varianti sta sicer dve, da je fant bivšo na smrt zasovražil, če ga je prizadela. Ali pa druga, da mu še vedno veliko pomeni. V drugem primeru mu jasno ve ne boste po 14 dneh pomenile več kot prejšnja dolgotrajna veza. Ampak s časom mu boste pomenile vedno več in bivša vedno manj. Potreben je čas.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

definitivno bo najlažje tisti, ki bo pri bivšem nasledila mene..ker me sovraži :D :evil:
Houd de wereld tegen
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

Tudi moj bivši, bivše videt ni mogel. :D
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Oh pa daj, dramatizirate tukaj v božjo mater.

Da bivšo, za katero je mislil, da je prava, lahko samo sovraži ali pa je še vedno zaljubljen v njo.
Pa ne mislim zdaj konkretno samo na tebe, panterica, ker sem pač uporabla tvoje besede, ampak velja isto za vse druge drama queens tule.

A ve tudi vse svoje bivše tipe, s katerimi ste se nekoč imele fajn in ble prepričane, da bo to pač 4 ever, sovražite al pa ste še zmer zaljubljene vanje?
Ljudje se pač razidejo iz različnih razlogov, dejansko ni velik procent zvez, ki bi razpadle zaradi tega, ker je en enga tak hudo prizadel, da ga je zdaj ta na smrt zasovražil ali pa še vedno hrepeni po njem.

Moj je bil z bivšo 5 let, od svojega 17 leta. In je mislil, da je prava. Pa se je izkazalo, da se je ljubezen ohladila do te mere, da sta čisto za brezveze še sploh skupaj in jo je pustil. Je ne sovraži, ne hrepeni po njej (lol) in neverjetno, celo na pir lahko gremo skupaj in se mamo fajn.
Jaz sicer pred njim tako resne zveze še nisem imela (sem vedla, da to ni to), ampak mene začuda noben bivši ne sovraži niti ljubi :lol:

Pa tudi, v svojem širokem krogu moških kolegov je v zadnjem času razpadlo nekaj zvez, za katere smo že mislili, da bojo počasi starši postali, ne pa se razšli, pa so vsi tipi normalno preboleli svoje bivše in živeli naprej.

Jz ne vem, s kakimi ljudmi se ve to družite?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka

positive vibration napisal/-a:A ve tudi vse svoje bivše tipe, s katerimi ste se nekoč imele fajn in ble prepričane, da bo to pač 4 ever, sovražite al pa ste še zmer zaljubljene vanje?

Kdo pravi, da je kdo zaljubljen? Niti sekundo po prekinitvi veze nisem bila nikoli več zaljubljena vanj.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

panterica napisal/-a:Pomoje je še najbolje bit naslednica tiste, za katero se je izkazalo, da ni prava. Varianti sta sicer dve, da je fant bivšo na smrt zasovražil, če ga je prizadela. Ali pa druga, da mu še vedno veliko pomeni.

Al to velja le za fante?
Torej ti sovražiš svojega bivšega? Ali ti še vedno veliko pomeni?
Odgovori