Sicer se ne strinjam vedno z njim, ampak s to zgornjo izjavo je pa po moji presoji kar zadel.
Džeki napisal/-a:čuftika napisal/-a:ja, sirova, res je, mene je tut razvestlil v eni temi in sicer da dokler se nisva s fantom dol dala, dejansko sploh nisva bila v zvezi... tole je OT
da se vrnem k temi...
sedanje posloševanje (tale zadnja debata) mi je kr nekaj in ne delujejo vsi tipi po istem principu, ne upam se pa trditi da jih 99% deluje po katerem koli principu, pogumna trditev. Mislim da so si tipi med seboj malo bolj različni, kar niti približno ne znese na 99%.
Prosim ne podtikaj.Pisal sem, kako jaz dojemam zvezo, ne od kdaj naprej moraš ti šteti, da si v zvezi.
nivea9 napisal/-a:Džeki povprečen fant ne piše na tale forum. Izmed 7 fantov s katerimi se je zgodil sex, jih je bilo 6 za resno razmerje in eden samo za sex.
In kam spadaš ti? Sklepam, da resne punce še nisi imel.
purple_rain napisal/-a:^^res ni povprečen fant, po tej tvoji definiciji; ampak od teh, ki jih imamo na forumu, se vsake toliko najdejo norci, ki pridejo j*ebat u glavo in taki, kot Džeki, ki celo kaj koristnega povejo - vsekakor je dobr vidt tudi moško razmišljanje (čeprav se ne strinjamo vedno z njim; ampak lih to je point, da nam skuša odpret oči in nehamo "tavat v temi" oz. verjet v pravljice), ni res?