*mala* napisal/-a:In kaj vidiš v njegovem stanovanju, da spoznaš če je govoril resnico glede vsega?
V njegovem stanovanju? Ti pa res ne štekaš. Če te nekdo povabi domov si predpostavljam, da je vsaj približno resen, oziroma vsaj približno tisti za katerega se izdaja. Naj bi bil tam doma, če te že pelje tja in naj ne bi imel doma 5 otrok, če jih ne vidiš tam. Naj bi, 100% garancije še vedno ni. Hočem ti pojasnit to, da eni smo pač malo bolj previdni, malo bolj premislimo, se malo pozanimamo,... kot da potem pride novica na dan, da je pa tip, ki si ga spoznala na internetu že 5 let poročen, ima dva otroka, išče pa kao resno zvezo na facebooku, da se dobiva s puncami za sex. Saj vem to je ekstrem, ki ga je doživela moja sošolka. Ampak starejši, ko si previdnejši si, ker poznaš že več ekstremov.
In govorim zase, ne zate kaj delaj, govorim kako jaz razmišljam. Zaenkrat ne bi naredila nič drugače, ker mi je super tako in mi ni za nič žal. Veza v kateri sem se pa na začetku spustila v sex se je pa končala, ker fant ni bil resen, ker je iskal samo sex. Ampak tudi za to izkušnjo mi ni žal, saj na izkušnjah se učimo, mar ne?