Poskusla bi s hudo bejbiko...je ktera že?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Hvala sirova za razlago, res ne bi nikoli sama uganila. Kaj pa namiguje na ful hudo resnost mojga posta? Pismenost al se kej druzga?

emanuela, teb loh resem pa sam: Sir, yes Sir! Druzga si niti ne upam, tale zadn ok me je cist zadel.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

kaj ko bi vsi skupaj malo zadihali? :D
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

In kepka, nikjer je nisem obtožila glede same zamisli.
Mislim pa, da vsi dobro vemo, kakšne nadloge so eni srednješolci.Malo se spomni na stare čase, preden si pametna.Over and out.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Nastja Krivec
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Rogoza

Neprebrana objava Napisal/-a Nastja Krivec »

sicer nevem koliko ste stare ampak zadnje 3-4 leta to niti v šoli ni več nič takega... :D punce se že v šoli poljubjajo tako da :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Hm, ok, lupčke na lica še jaz dam, sicer ne vsak dan.Če pa misliš francoske poljube-že hetero pari mi gredo na živce, ko se žvalijo po šolah, isto potemtakem punce-ne dvomim, da nekatere iščejo pozornost.
Če pa to normalno sprejemate, pa ql, da ste tako odprta šola.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Nastja Krivec
Sramežljivka
Sramežljivka

emanuela napisal/-a:Hm, ok, lupčke na lica še jaz dam, sicer ne vsak dan.Če pa misliš francoske poljube-že hetero pari mi gredo na živce, ko se žvalijo po šolah, isto potemtakem punce-ne dvomim, da nekatere iščejo pozornost.
Če pa to normalno sprejemate, pa ql, da ste tako odprta šola.

saj gre marsikomu na živce ampak kr si pač tako navajen, se sploh ne zavzameš več :) pa vrjemi da ni samo naša šola takšna :) to je čist običajno po vseh šolah že... je že tut blo po televiziji pred kratkim. nevem v keri pogovorni odaji že :) (slovenski)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Komaj dve leti me ni na srednji.Na naši šoli se punce niso poljubljale, pa sem jih imela kar nekaj na sumu, da so istospolno usmerjene.
Očitno se vse hitro spreminja?
The world is as you are.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

ja no valda, če sta 2 punci skupaj, zakaj se nebi poljubljali? hvalabogu če mata jajca za to..

samo, da bi se množično dogajale te stvari med strejt bejbami (mislim..govorimo o ŠOLI ane?) pa jaz tudi močno dvomim ne..
ali pa se bom resno zamislila o prihodnosti mladine..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
Nastja Krivec
Sramežljivka
Sramežljivka

emanuela napisal/-a:Komaj dve leti me ni na srednji.Na naši šoli se punce niso poljubljale, pa sem jih imela kar nekaj na sumu, da so istospolno usmerjene.
Očitno se vse hitro spreminja?

zelo hitro =) vem da še 3 leta nazaj sm gledala eno pogovorno odajo ki so fuul meli debato o isto spolno usmerjenih pa so tak ful sramotno gledali na to... danes pa... je vsaka druga že imela izkušnjo vsaj v poljubljanju če ne kaj več =) in je to vsem nekaj vsakdanjega
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Ne gre se za to, da bi bilo sramotno, ampak za to, ker me zanima, koliko teh punc je zares tako usmerjenih in koliko jih to dela (če se že množično dogaja) samo zaradi pozornosti.
The world is as you are.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

emanuela, staramo se :lach: in ne razumemo današnje mladine.
(in res, ne se tolk razburjat, no :P)
Strinjam se, kot pravi rachka_, bi blo za vprašat se "kam gre ta svet", ampak se mi zdi, da (če) dokler vejo kaj počnejo - vejo, da je samo hec in experimentiranje, potem naj, pa niti se mi ne zdi toliko pomembno kakšen "label" potem dobijo (bi/hetero/homo). Men to kaže dosti odprtega duha..
..ali pa preveč iskanja pozornosti...hm, eno se lahko hitro prevesi v drugo. :?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

kepka napisal/-a:
Jochie napisal/-a:^^saj imaš prav, meni je s puncami vedno pasalo in še vedno mi paše... :P :P :P

Pa vejo, da si porocen?

kepka, v množini sem pisal, ker sem pred ženo verjetno tudi kaj prikavsnil, se ti ne zdi? :roll:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Moji odgovori v realnosti bi bili isti, ampak bi zveneli v normalnem tonu, ne pa tako nesramno oz tako pač kot izpade vse skupaj napisano.
To, da so nekatere atention whores, ok.So.In to, da enim paše eksperimentirati, je tudi ok.
Ampak vem, da na srednješolskem centru, na katerega hodi sestra, ni punc, ki bi se poljubljale niti zares niti iz heca, ker bi za to takoj izvedela cela šola in itd.Itak so tam srednješolci polni zbadljivk, gledajo na vsak korak že brez tega.
Jochie, Jochie....ti pa, kako si si drznil pred poroko? :eek:
Hec, hec.... :D
The world is as you are.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

emanuela napisal/-a:Jochie, Jochie....ti pa, kako si si drznil pred poroko? :eek:

in to z drugimi! :eek: :eek: :eek:
Uporabniški avatar
Hailey
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Hailey »

beauty sugar napisal/-a:Mene mal mika prvič sexat s hudo bejbiko... Sm zares lepa in bi rada da je full lepa tud ona. Kakšna izkušnja... :roll:

sirova štručka napisal/-a:Slika

:rofl: :rofl: :rofl:
Odgovori