Ljubica poročenemu moškemu

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tancica2 »

@ rinca: svet temelji in stoji na kurbariji že od rimskega cesarstva, kdor mi bo to zanikal je šele naiven!

denar mi je pa dal ko sem ga 2h čakala in sem mogla nekaj počet... shopping pač ! kaj jebat ga! za 500e bi delala cel mesec vsak dan! pa mislite si kar si pač hočete, treba se je znajti...
zaljubljena50
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a zaljubljena50 »

[quote="rinca"]o beeeed, on teb dejansko denar daje???
ja čudn, da ji ga daje sej ga ženi tud...in če ga ne bi njej daju bi ga pa drugi...
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

... ma važno, da si prišla si na jasno ... da nisi v njega zaljubljena, da nisi nekomu lubica ... ampak da si enostavno prostitutka ... (bogo dete, kaj ti je to potrebno)

izjave na čem sloni svet od rimskega časa naprej pa prihrani za koga drugega.
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbkaa »

jaz osebno že iz ponosa nebi od enega poročenega moškega hotela vzet denarja. ker bi se počutla čist ničvredno oz. tak, kot da sem ga čakala na vogalu in je redna stranka s katerim mam malo boljši denar.

in ni to, da si od njega vzameš denar nič pametnega in iznajdljivega, ampak prikaz egoizma in premalo ponosa. :)
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

če te to veseli...jst raje delam cel mesec vsak dan za 500 EUR.
če tvoj svet temelji na kurbariji ni treba mislit da tudi vsi ostali iščemo take bližnjice.

lej, čist sva si različni in vsaka dela kar se ji zdi da je prav, ampak če sklepam po sebi - ko bi mi začel "ljubimec" dajat denar bi si pa mislila da sem reeeees nizko padla. ti pa misliš, da si se znašla. ok.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

zaljubljena50 napisal/-a:
rinca napisal/-a:o beeeed, on teb dejansko denar daje???

ja čudn, da ji ga daje sej ga ženi tud...in če ga ne bi njej daju bi ga pa drugi...

z ženo živi, gradi in ustvarja .. sta si enakovredna partnerja

... kadar pa ti nekomu plačuješ za uslugo, in v tem primeru za spolno uslugo... pa je prostitucija
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka

ma kaj jebeš... men je fajn z njim, pač sem vzela denar... ne vem zakaj bi blo tuki pomanjkanje ponosa je pa ZELO ZELO ZELO veliko egoizma!

jokam pa lahko zaradi mlajšega, prav tako kot tukaj. in da me po možnosti potem on pusti pri 30ih zaradi mlajše in kaj imam od tega? enako oz boljše se imam če sem ljubica nekomu enemu staremu poročenemu tipu ki ne ve kam bi z denarjem ...
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^ kakor koli že ... odločila si se postati prostitutka in to bodi ... tvoje življenje, sam potem ne bluzi nekaj o tem, da si zmedena in da si ljubica ... ker to nisi.
Zadnjič spremenil puma, dne 25. Jan. 2010 16:11, skupaj popravljeno 1 krat.
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

ne ve kam bi z denarjem?:D valda, sej na svetu ni nič ljudi, ki bi rabli pomoč... boljše da plača eni, da mu ga potegne in se dela, da mu več pomeni. :D :roll:
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

predlagam, da se spremeni naslov teme ... ker ta namreč ne govori o tem da je nekdo ljubica poročenemu tipu, ampak gre za promocijo prostitucije.
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

puma napisal/-a:predlagam, da se spremeni naslov teme ... ker ta namreč ne govori o tem da je nekdo ljubica poročenemu tipu, ampak gre za promocijo prostitucije.

+ kam dati denar, če ne veš kaj bi z njim. :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Zakaj premalo ponosa, če sprejema denar od moškega? Mogoče pa ravno obratno :D

Men dol visi za avtorico teme in kaj se zgodi z njo, ampak ne razumem pa obsojanja drugih. Saj ona to počne. In ima pač drugačen pogled na to, kot večina oseb.

Pa tudi če nekatere to jemljete kot prostitucijo- pa kaj? Tudi prostitutk ne obsojam (če nebi bilo povpraševanja po njih; torej moških, ki bi jih obiskovali, tudi prostitutk nebi bilo). Če obstaja tak norc ki ima preveč denarja in je tak trapast, da ga ji daje, in če je punci všeč ta odnos do nje (in denar seveda :D) zakaj pa ne?

Enim je res težko razumet, da nimajo vsi isti pogled na te zadeve kot ve (in iz tega potem sledi obsojanje).

Pa kolk punc izkorišča fante za denar, ampak je pač resna zveza in se lepše sliši :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
tancica2
Sramežljivka
Sramežljivka

@ puma... ne gre za plačevanje usluge ( pri tej uslugi imava oba nekaj od tega ) gre bolj za kupovanje pozornosti...

jst pa delam za plačo, in potem se sprejmem kaj takšnega :) dvojna plača... in ja mislim da sm se znajdla, brezplačno bom videla pol sveta... kaj hočem lepšega? ali bom zaradi ponosa se temu odpovedala in rekla ne hvala, potem pa mi bo na stara leta zal? zakaj že, samo enkrat se živi in naj tisti ki me zmerja za prostiutko pomisli name ko bo naslednjič nekje hotel nekaj si privoščiti, nekaj kar si res želi in si žal ne bo mogel.

glede zgodovine pa... očitno boste punce mogle mal več prebrat, ker kar sm povedala so samo dejstva in ne bomo zdej tuki sploh več o tem ker res nima smisla :cool:
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Whore alert. :) Jebiga, tudi taki obstajate. Samo, da nas pa filaš s pizdarijami kot so "svet je krut, tako je, na tem temelji bla bla" se pa kr lepo pejdi zaletet nekam, ti lahko marsikdo tukaj potrdi, da verjela ali ne, celo obstajajo funkcionalne zveze brez medsebojne koristi(denar, seks) in nekaterim življenje ne temelji na perverzu in izprijeni obliki življenja, ker ni morale temveč celo smo v t.i. "sanjskem svetu", kjer nista glavna stvar denar in seks.
In nikakor ti ne mislim vbijat v glavo mite o princih na belih konjih in popolnem svetu, ker je jasno, da svet ni popoln in da je človeštvo v dreku in da res za vrednote mnogo ljudi sprejema vse razen tistega, kar bi se moralo. AMPAK, tvoja odločitev je ali boš del tega sveta, ki se iz dneva v dan sprevrača v svinjarijo(in se boš slepila, da oh nekaj bom že odnesla iz te zveze, sj je vse kul! sm srečna) al boš verjela v neki, kar dejansko še obstaja.
Sicer me pa sploh moti tvoja neumnost, da si šla odpret temo. Sprašuješ, kaj si mislimo, povemo in ti odgovarjaš, da to tebi ustreza, ker je svet tako ali tako pokvarjen!!! :D Si zato prišla sem? Branit samo sebe?
Saj pa živi kakor hočeš, ti nihče tega ne preprečuje..samo, če nekateri tega ne odobravamo, se pač ne meči ven, da je to zate dobro. Pa sama veš, da to nima prihodnosti. Del tebe se samopomiluje, drugi del pa se brani prek foruma. :D (samo tako si lahko razlagam to, da si sploh šla odpret temo..če bi tako uživala in bi ti blo popolno, nebi neznancev spraševala kaj si o tem mislijo..)

Sploh pa, vseskozi se obračaš na.."svet je tak!!" -potem bom pa še jaz taka. :) Bi blo rimerno napisat tle "če bodo drugi skočl v reko, boš tud ti?" Otrok.
It was forever..but it didnt last long..
Tejax
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tejax »

tancica2 napisal/-a:...enako oz boljše se imam če sem ljubica nekomu enemu staremu poročenemu tipu ki ne ve kam bi z denarjem ...

Ni mi pa jasno, zakaj potem odpiraš to temo?
Si vseeno potrebovala našo potrditev na forumu :?: A očitno je nisi dobila... Se zdaj hvališ s tem, da si potrdiš to, kar počneš - da je prav, kar počneš... Kot izgleda, na začetku nisi bila ravno prepričana v svoje početje...
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
Odgovori