Ljubezen, zvestoba in zaupanje, kje je meja?
Verjamem, da bo kata pojasnila koncept nudizma. Goli na soncu in zraku, zdravo telo, življenjski stil v harmoniji z naravo. Razumem. Vendar ženska je bolj seksi če je delno zakrita kot čisto gola, drži, in vsak moški bo to verjetno potrdil. A s te mislim na seksi spodnja oblačila, spalno srajco, majico its. Ne govorim o tem, kako je večina žensk oblečena v javnosti! Čeprav so nekatere tu in tam res take, kot da bi bile skoraj gole. No, za sebe vem, če bi žensko vsak dan en mesec neprestano gledal čisto golo, bi mi še bilo do seksa, a bi izgubilo nek čar razkrivanja, ko pa je že tako ali tako vse na dlani.
In če je nudizem tako zdrav in koristen, pa res ne vem, zakaj ga že enkrat ne uzakonijo. Mislim, da bi lahko dali kako javno pobudo in naredimo referendum. Le kdo bi imel kaj proti zdravju
In če je nudizem tako zdrav in koristen, pa res ne vem, zakaj ga že enkrat ne uzakonijo. Mislim, da bi lahko dali kako javno pobudo in naredimo referendum. Le kdo bi imel kaj proti zdravju
Za ljubezen in naprej!
lovefrance napisal/-a:2 tedna se dobivaš z njim in že spiš pri njemu? 2 tedna se dobivaš z njim in "še nista par"- a bejž no bejž?! Na fb lahko vsakdo svobodno komentira slike.
Skratka: *gaja* PRETIRAVAŠ! V vsem, kar si napisala, pretiravaš.
Saj zato pa sem vprašala tukaj gor, ker mi je tudi prijateljica rekla, da njej to ne bi bilo nič takega. To, koliko časa jaz spim pri njemu je pa povsem moja stvar. Poznava se že leta, nisva se spoznala recimo v torek, v sredo bi bla pa že pri njemu.

tmis_ napisal/-a:Kenzo napisal/-a: A se vam ni nikoli zgodilo, da bi postali vzburjeni ob pogledu na ostale tam notri ali pa kdo ob gledanju vas. Ni to neke vrste varanje?
S tako logiko lahko potemtakem marsikaj označiš za varanje.
Gre samo za stopnje... saj varaš že, ko pomisliš na drugo... tako kot v poslu, vsak profit je v bistvu že manjša prevara.
Za mene, dokler ni fizičnega kontakta nekako ni varanja.
*mala_miška* napisal/-a: Lej, če bi šel tvoj fant z eno punco recimo 15x na kavo, ti bi to čist tko izvedla od enga x vira, a te ne bi (vsaj mal) stisnl pr srcu, da ti je niti enkrat samkrat ni omenu?
tole je pa nekaj čisto drugega. halo? če bi bil moj tip 15 krat z eno na kavi in jaz nebi vedela za to, bi moral imeti dober razlog, da mi je ni omenil. čeprav moj tip tega ne bi storil. in to bi kazalo, da v zvezi nekaj ne štima. (pa ne zato, ker je bil z drugo na kavi, ampak zato ker bi tako pokazal, mi ne zaupa, ali da ima kaj za bregom).
če gre pa pokomentirat sliko na fb od sodelavke ali če gre s sodelavko na kavo, ki je pač ne poznam pa nebi zganjala cirkusa. (če bi to bilo pa vsak dan pa je spet nekaj drugega).
ti si zdaj vrgla v en koš raznorazne situacije, ki nimajo nič veze s tistim, o čemer je bila debata.

sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- crazy_bitch
- Sramežljivka
mimogrede, jaz mam pa podobno vprašanje kot *Gaja*, le da imam fanta (dobre 3 mesece) pa me tudi moti, da na FB-ju kakšni punci komentira sliko npr. tanči kok si huda + označuje slike da so mu všeč (kšna pozerska slikica z dekoltejam sej veste od samovšečnih babur) nimam neke slabe samozavesti, tut prevarov mislim da me ne bi, me pa moti.. a vaši fantje tut to delajo? kako reagirate? a je sploh brezveze se karkol "razburjat"?
)

Take me, break me, love me, grab me, shake meee... just be a good boy. obeeeey. <3
^^Človek je v zvezi, ampak določenih pojmov, pač nima razčiščenih.
In nevem v čem je poanta FB-ja, da sploh komentiraš takšne in drugačne fotke v najrazličnejših pozah, drugo kot drugo pa, glede takšnih p***, ki si dvigujejo samozavest s takšnimi in drugačnimi fotkami v najrazličnejših pozah. Da se ti morjo zasmilit, kot eni ali drugi...
In nevem v čem je poanta FB-ja, da sploh komentiraš takšne in drugačne fotke v najrazličnejših pozah, drugo kot drugo pa, glede takšnih p***, ki si dvigujejo samozavest s takšnimi in drugačnimi fotkami v najrazličnejših pozah. Da se ti morjo zasmilit, kot eni ali drugi...

- crazy_bitch
- Sramežljivka
T00Mika napisal/-a:^^Človek je v zvezi, ampak določenih pojmov, pač nima razčiščenih.
hehe imaš prav

Take me, break me, love me, grab me, shake meee... just be a good boy. obeeeey. <3
Se ne bom trudila nikakor ne, kljub temu, da imam svoje mnenje glede takšnih primerkov tipov, kot si ti. (sploh pa sma OT)
In če si ti tak "lolek", da si cel "puf", k vidiš bejbe, joške.....nikakor ne pomeni, da vsi odreagirajo na takšen način kot tebi podobni primerki. Ljudje smo si različni, tako kot ženske, tako tudi moški, ampak ste pa določeni primerki, ki po sebi sodite celoten moški spol. Tudi vi boste odrasli... in tudi vas bo srečala pamet
In če si ti tak "lolek", da si cel "puf", k vidiš bejbe, joške.....nikakor ne pomeni, da vsi odreagirajo na takšen način kot tebi podobni primerki. Ljudje smo si različni, tako kot ženske, tako tudi moški, ampak ste pa določeni primerki, ki po sebi sodite celoten moški spol. Tudi vi boste odrasli... in tudi vas bo srečala pamet