Brunette*87 napisal/-a:grešiti je človeško a občutki so božanski.
po vsej (moji, nekdanji) logiki bi mi moralo biti hudo, morala bi imeti slabo vest. v resnici pa mi sploh ni žal, še enkrat bi.. ne rečem 2x da ne bom.
nič mi ni jasno.
Brunette*87 napisal/-a:k sedanjemu me vleče predvsem opora, stabilnost, ker je vedno tukaj zame, vedno mi je na voljo, poznam ga, super fant je, tudi glede seksa je super. /.../ on je nekaj let starejši. resen je, pridn, ma resno zaposlitev, stanovanje urejava, povsod sva bila skupaj.. z njim si lahko predstavljam resno zvezo, do konca življenja, medtem ko si je s sodelavcem ne morem.
Brunette*87 napisal/-a:če sodelavca ne bom več videla bo super. ampak jutri greva na kavo.
najraje bi imela oba, dokler bo šlo. pa se mi ne zdi vredno, ker si tega moj fant ne zasluži. in se mi smili. sama sem namreč ZELO ljubosumna, zelo zelo! znorim že če na Facebooku vidim da mu je všeč kakšna pesem, ki jo je objavila ženska. vendar tega ne povem, niti ne pokažem.
Pa ti se norca delaš iz tega fanta, baba zmešana (ne samo zmedena); dovoli mu, da si najde eno bolj čustveno uravnovešeno punco, ki ga bo imela res rada; ne ostajat ob njemu sam zato, ker ti ne veš kaj bi potem sama s sabo oz. ker te tisti sodelavec noče in s tem fantu omejevat/oteževat srečo.
Ti pa njega čisto nič.rad me ima, zelo.
Oh, wake up.in se tolažim z zgodbicami in filmi kjer se varajo in je na koncu happy ending