Je kofetkanje s profesorji sprejemljivo?
- Rebeka Kupec
- Sramežljivka
- Kraj: Hrastnik
- Tina Verbič
- Sramežljivka
- Kraj: Veliki Gaber
-
- Cosmopsiho
Zdi se mi sprejemljivo v OŠ, SŠ mogoče tudi na faxu, ko se gre na izlet, ekskurzijo, tekmovanje. V glaven da je stvar organizirana in da ima vsak možnost iz zraven.
Ne zdi se mi sprejeljivo pa da hodi posamezno izvem delovnega časa. Kadar si prav vzame čas, da gre na pijačo z nekim točno določenim študentom, dijakom.
Ne zdi se mi tudi sprejemljivo, da imaš na Facebooku svoje profesorje pod prijatelje. Odnos mi ni profesionalen.
Ne zdi se mi sprejeljivo pa da hodi posamezno izvem delovnega časa. Kadar si prav vzame čas, da gre na pijačo z nekim točno določenim študentom, dijakom.
Ne zdi se mi tudi sprejemljivo, da imaš na Facebooku svoje profesorje pod prijatelje. Odnos mi ni profesionalen.
-
- Cosmopsiho
Ma ja, tole dodajanje profesorjev med prijatelje na fejsu je tudi meni mimo. Itak bo držal (če je korekten do vseh) neko distanco do svojih študentov, če pa me kaj zanima pa raje mail pošljem ali pa grem osebno do njega. Ta fejsbuk razbija zasebnost oz. daje lažni občutek, da si lahko prijatelj od kogarkoli, tudi od ljudi, ki bi naj bili nad tabo. No, jaz profesorjev ravno ne bi dodala, razen če bi katerega od prej osebno poznala.
- Lucia Klasinc
- Sramežljivka
- Kraj: Maribor