Uh mi je kar zanimivo kolk razživim temo, povsod kjer napišem svoj post

...v glavnem tkole bom rekla:
- matjazd --> NE, jaz nisem s kmetije, živim v mestu
- podeželje ni nujno enako kmetija, mi se tu pogovarjamo o kmečkih fantih in ne o tistih, ki samo živijo na vasi, predmestju in podobno
- snezinka tista tvoja primerjava o kmetu, ki ima porihtano bajto in vse ostalo in meščanu, ki živi v podrtiji, ni ravno na mestu, ker si obema določila tip življenja. Jaz če bi izbirala med kmetom, ki ima porihtano bajto in 10 prašičov ter med meščanom, ki živi v NORMALNEM stanovanju (ali hiši), bi seveda izbrala slednjega. Ni treba it v ekstreme veš.
- snezinka--> omenila si razpoznavanje po naglasu in mi tam nekaj začela razlagat...glej, očitno nisi dobro prebrala mojega posta - jaz sem napisala, če se vse te stvari (drugačen način življenja, razmišljanja, drugačne vrednote, naglas, glasba, oblačenje...)
združijo, se komot da ločit kmeta od meščana. Jaz ga ločim. Pa če se ti zdi to primitivno al pa ne.
- Jochie--> imaš včasih mal pikre komentarje (še posebej nekatere od teh, ki sem jih danes prebrala), ampak moram priznat, da maš v redu argumente, ne glede na to, da se ne strinjam v mnogih stvareh s tabo, maš pa zanimiv način razmišljanja.
V glavnem še zmer ne dojamete in kar silite v kreg (nekateri), kmečki fantje so čist ok, niso slabi po srcu (vsaj ti, ki jih jaz poznam) itd...,noben ni reku tega, enostavno ljudje smo si različni, ne vem zakaj vam je tok težko sprejet, če se eni pač enostavno ne vidimo v zvezi s kmetom. Kot sem že rekla, ne zato, ker so slabši, ampak zato, ker so drugačni. Oni imajo svoj način življenja, jaz imam svojega (ki verjetno tudi določenim kmetom - v to sem prepričana - ne bi ustrezal, pa zaradi tega nisem čisto nič slabša, kot tudi oni ne.) Razumljivo?