Tamala_mrha napisal/-a:
Smešno pa mi je videti/slišati, da nekdo pri cca 32 letih še vedno živi doma, kljub razmeroma visoki plači (za nekoga, ki še nima družine in je samski - plačo pa ima krepko nad 1000 €) in ne premakne riti nekam na svoje (ni treba zdaj graditi hiše, dovolj je kakšna garsonjera za začetek ali enosobno stanovanje, pa tudi ni nujno v centru Lj), vozi pa avto višjega cenovnega razreda. Seveda je to njegova stvar, za kaj zapravlja, a očitno je daleč od samostojnega moškega, glede na to, da mu še vedno mama pere in lika oblačila, mu skuha kosilce oz. večerjo, ko prifura domov v svojem oh in sploh hudem avtu ter po možnosti niti za elektriko ipd. stroške nič ne primakne.Taki se mi zdijo pomilovanja vredni. Si ne predstavljam, da bi igrala mamino in očetovo princesko do 35. leta in mi ne bi bilo treba nič primakniti, ker bi se počutila kot da celo življenje živim na njun račun (čeprav bi poleg tega imela solidno plačo).
Zakaj pa ne bi, če sta v hiši dva nadstropja frej? In ravno, če je samski mi je še toliko bolj logično, da ne sameva nekje sam. Bolj mi je logično, da se z družino nekam umakneš, če že. In kje piše, da tem moškim pere, lika in kuha mama. Verjamem, da to obstaja, ampak ti govoriš na splošno, ne za konkreten primer. Ne posploševat, da nihče nič ne dela in ne plačuje stroškov.
p.s. tudi jaz živim doma, ampak vsak dan delam in prispevam 200 eur mesečno za stroške!!