A ste jim še privlačne?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Pardon, sem pozabla da sem na kozmoforumu, kjer se more it vedno v ekstreme in pretiravat, dokler se ne vžge tipkovnica.

Za ene nam pač privlačnost ni isto kot zunanji videz. Zame je privlačnost skupek energije, karizme, videza pa še kaj bi lahko navrgla v ta koš. In če bi se tip odločil ne vem, da si gre delat tatoo, si bo pustu brado, dolge lase karkoli, kdo sem jaz da mu bom poskušala preprečiti in mu težila glede tega? Njegovo telo, naj dela z njim kar hoče in zarad neke spremembe ne bom kurje skočila v luft in ga na vrat na nos pustila. Banalen osebni primer: men so ful všeč dolgolasci, res se noro palim na dolge lase in moj dragi jih je imel ko sva se spoznala in tudi ko sva začela. Potem se je pa odločil, da se bo ostrigel. Valda da malo sem pojamrala, nisem pa za trenutek pomislila, da ga bom pa zdaj pustila zaradi tega.

Pa kaj imate s to debelostjo skoz? Ne vem, a ste vsi taki da jeste skoz pod svojo mejo in če bi se malo pregrešilli, bi navrglo gor 50 kil? Ne vem no, jaz jem že ves čas isto, se ne trudim paradirat kot babji pav, ko sem samska, da nekoga ulovim in pol hopsala drajsasa, zaj pa načo sir na intravensko pa dokler me ne zalije od maščob pa ležat doma 24/7.

Đizs. :roll:
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

^^ sej tud ti ne rabš pretiravat pa vsega jemat dobesedno. Dejstvo je da se spremembe tolerirajo, dokler ne grejo v neke hude "negativne ekstreme".. :wink: In mislm da se glede tega vsi strinjamo.
pa če se gre za kg, lase, obnašanje... karkoli...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

~NIA~ napisal/-a:in ja, treba je sprejemati kompromise (sem kje omenila da ne?) in pri tem sem povedala svoje mnenje. zdej je na njemu da malo popusti oz. se približa moji želji..itd.. al kako si ti predstaučljaš kompromis?
..in na tebi je, da včasih odstopaš od svojih zamišljenih želja, če vidiš, da ne bo vedno glih kot se nadejaš..

Pa da ne bo kdo reku, da samo smetim: ne, nisva si več privlačna - če bi si bla, bi bla še skupi. :lach:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 12:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

vse lepo in prav ko takole zavijete v neke logicne stavke, ampak ce takole pomislim:

dejansko ne bi pustile da fant zdaj recimo zacne poslusat drugacno glasbo, si pusti dolge lase in malo spremeni stil oblacenja? zakaj bi moral tip sprejemat kompromis s komerkol glede SVOJEGA stila? in recimo da se odloci da se bo oblacil kot njemu ustreza, bi ga pustila NIA? :gruebel: no, tvoj fant si tega itak ne bi upal - pa druge, ki imate fante ki tudi sami malo razmisljajo?

ne vem, meni je to malo cudno...zdaj mora celo zivljenje met enako frizuro, enak stil, enake kg in vse isto kot na zacetku zveze? :nixweiss: mene nic ne moti ce se odloci karkol spremenit, prav tako njega ne, glede tega se pa res ne bova omejevala...(tisto o 50kg plus je pa ze nekaj drugega, je ze neka karakterna sprememba, lenoba, in pa veliko dalj casa traja... - to bi jaz na drugacen nacin resevala, ker se tudi zredis ne cez noc)

je pa tudi res da se nisem zaradi stila, frizure, obritosti...zaljubila v njega. ampak zaradi njegove osebnosti, karakterja, sposobnosti...seveda mi je tudi vizualno vsec, ampak ce si bo pustil dolge lase ga bom mela se vedno enako rada... to je meni nekak....logicno, in edino normalno :D
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbika_444 »

Jst bom mojga pustila čez 30 let....ker mu bodo drastično izpadli lasje.....razen če ne bo za kompromis :twisted:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

:lach:
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

~NIA~ napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:in ja, treba je sprejemati kompromise (sem kje omenila da ne?) in pri tem sem povedala svoje mnenje. zdej je na njemu da malo popusti oz. se približa moji želji..itd.. al kako si ti predstaučljaš kompromis?
..in na tebi je, da včasih odstopaš od svojih zamišljenih želja, če vidiš, da ne bo vedno glih kot se nadejaš..

ja sej, to so kompromisi. preberi si post od fun (citira moje misli)
Ne, kar je fun pisala, je dokaj irelevantno tuki - glej odebeljeno -> pozabila si sama dodat, da moraš tud ti kej prispevat k sklepanju kompromisev, ne samo on (kot to zdaj zgleda v tvojem postu ;)).
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Sep. 2010 12:37, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 12:44, skupaj popravljeno 1 krat.
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbika_444 »

Pa kaj je zdej tema tle....drastična sprememba življenjskega stila? A ni blo na začetku govorjenja o tem, kako se ljudje v zvezi nehajo rihtat, pa kako se zapustijo....ne pa o Iron Maiden?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

--..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 25. Nov. 2010 9:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

nia, prej nisi govorila o takih drasticnih spremembah. citiram:

~NIA~ napisal/-a:men je biu moj fant popoln, ko sm ga spoznala. po videzu mislem. in če se je do zdej redno bril, ne bom sprejela tega da si pusti brado.
alpa da bi se zapustu, zato ker kao že ma punco in se ne rabi več rihtat..

alpa da bi spremenu stil, iz širokih hlač na ozke kavbojke in bele oprijete majčke.. no way! D: tazga kot sm dobila bi rada skos mela :D

to da si pusti brado se ni sprememba zivljenjskega stila. si tvoj ne sme pustit mal brade, ceprav bi vse drugo ostalo enako?! (tocno to si namrec ti malo visje napisala)

~NIA~ napisal/-a: dvomim da bi teb pasal da bi tvoj zdej kr naenkrat začel neki, o čemr ni, ko sta se spoznala, kazal niti najmanjšega zanimanja.

ja res je, ce bi sel v neke ekstreme, se ne vem, pridruzu satanistom in zacel castit hudica in nosit pentagrame na obesku al kaj ze nosijo...ne govorim o takih ekstremnih situacijah...brado si lako pusti, tudi lase, tudi tetovira se lahko, in v glavnem dela kar hoce, dokler se bova v ostalih aktivnostih ujemala. ce se pa odloci da se bo zdaj odselil od mene ker bo postal veren kristjan in gresiva ker seksama pred poroko - to je recimo sprememba zaradi katere bi ga pustila. ne pa zaradi par cm dlak...
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Ma, dobro, itak je bla od štarta debilna tema, ampak na koncu je spet pristalo pri stereotipih (predvsem o tem kako so metalci svinjski in zlobni).

Drugač pa: red_rose :gut:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

- :P
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 12:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori