Za ene nam pač privlačnost ni isto kot zunanji videz. Zame je privlačnost skupek energije, karizme, videza pa še kaj bi lahko navrgla v ta koš. In če bi se tip odločil ne vem, da si gre delat tatoo, si bo pustu brado, dolge lase karkoli, kdo sem jaz da mu bom poskušala preprečiti in mu težila glede tega? Njegovo telo, naj dela z njim kar hoče in zarad neke spremembe ne bom kurje skočila v luft in ga na vrat na nos pustila. Banalen osebni primer: men so ful všeč dolgolasci, res se noro palim na dolge lase in moj dragi jih je imel ko sva se spoznala in tudi ko sva začela. Potem se je pa odločil, da se bo ostrigel. Valda da malo sem pojamrala, nisem pa za trenutek pomislila, da ga bom pa zdaj pustila zaradi tega.
Pa kaj imate s to debelostjo skoz? Ne vem, a ste vsi taki da jeste skoz pod svojo mejo in če bi se malo pregrešilli, bi navrglo gor 50 kil? Ne vem no, jaz jem že ves čas isto, se ne trudim paradirat kot babji pav, ko sem samska, da nekoga ulovim in pol hopsala drajsasa, zaj pa načo sir na intravensko pa dokler me ne zalije od maščob pa ležat doma 24/7.
Đizs.