Kako povečati varnost v prometu?

Vse o politiki od svetovne do domače
Odgovori
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

lo..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 04. Dec. 2010 15:39, skupaj popravljeno 1 krat.
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Kdo se pelje po ravnini 30?

Če so slabe razmere boš pa mnda ja prilagodil hitrost razmeram(sem spada tud izkušenost voznika), sej učasih pa lahk tud ne voziš po najvišji omejitvi. Đizs. :roll:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

~NIA~ napisal/-a:zdej ne vozm več, pomojm bom počakala na ispit, da boste happy k nebo več nevarnosti kr takrt bom pa legalno nabirala iskušnje! grrrr :roll: a res nobena ni vozila predn je šla v avtošolo?
no sj, ni važn.. bilo i prošlo..

Pol se boš pa res v koga zabila, ker boš mela izpit in se boš vozila po prometnih cestah.

Res ne razumem takih ljudi, in se popolnoma strinjam s purple :evil:

In če greš zdej govort da ti je žou za nazaj pa bla bla bla, pa kaj pol? To ne spremeni dejstva, da če se ti tole dva dni al kolk nazaj ne bi zgodil, da bi se še dans usedla za volan avta. Kot sklepam iz tvojih postov. Pa bi se lahko še kej hujšga zgodil. Mela si preklemansko srečo, ne vem če se tega zavedaš.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

nia,k pameti si pršla ko si se zabila? Kaj pa če bi recimo ostala hroma, od pasu navzdol..še hujše od vratu navzdol..Bi takrat tud pršla k pameti?

če bi se vsi vozili brez izpita, brez znanja in podobno, bi se število slovencev drastično manjšalo vsak dan... :roll: kakšne ven mečeš ej...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ej!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 04. Dec. 2010 15:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

Kako povečat varnost v prometu? Hmm se ne da, ker možganov ne talajo v merkatorju.
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

omg ti ne štekaš 5%. niti ni problem to, da nimaš izpita. problem je to, da se ne zavedaš, da je avto v neodgovornih rokah morilsko orožje. to, da je omejitev 90, še ne pomeni, da lahko tam vedno pelješ 90. sama si reklda, da je bila poledica, očitno še pesek na ovinku, ja v taki situaciji 60 je prehitro. v avtošoli bi ti to povedali, tvoj tip, ki naj bi ti omogočil, da se lepo zastonj učiš vozit, je pa raje ročno zategnil.
pa ni res, da ogrožaš samo sebe. nisi bila sama v avtu. kadarkoli bi ti lahko kdo iz stranske ceste zapeljal pred avto, lajko bo itrok skočil na cesto,.. ne moreš predvidet vseh možnosti in vedno lahko koga drugega poškoduješ.

jst sem bila tista, ki je spraševala od zavarovalnice. tebi se očitno to zdi neumno vprašanje, ampak nisem čisto prepričana, če se krije škodo, ki jo povzroči človek brez izpita. in kot sem že rekla, te vsote so astronomske. a bi ti to tudi tip plačal, če je že tako kavalirsko odgovornost nase prevzel?
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Pomoje, da se škode v tem primeru ne krije. Še če si voznik začetnik pa niamaš avta zavarovanga za voznika začetnika si najbou.
Vsaj jst tko mislm.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

jullia napisal/-a:a bi ti to tudi tip plačal, če je že tako kavalirsko odgovornost nase prevzel?

to tut mene zanima... a boš tipu mogla vrniti denar za popravilo avta?

Drugače pa ja, jaz sem se enkrat vozila brez izpita in nikoli več. In sicer s FOTROM, 200m na eni luknjasti cesti na Barju... in to trezna. Če se ne motim, si večkrat napisala na tale forum, da si vozila avto pijana in brez izpita.

Kakorkoli v lj vsake toliko časa rečem kej čez policaje, jih je hvalabogu na vsakem vogalu dovolj, da spravijo take kot si ti nia iz cest :!:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

pa kwa vam ni jasn? edina sm k sm se kdaj vozila brez ispita? zih so vsi vaši moški prijatelji se prvič usedl v avto v avtošoli, kr prašte jih?

sem spraševala, pa so vsi rekli da ne, kar jim tud verjamem, ker znajo bit odgovorni in ker vedo, ali pa so bili celo priče in soudeleženci nesreč, kako to ni fajn...in nevem po čem sklepaš da se kar vsi vozjo brez izpita...sploh pa po tvoje da se boljše naučiš..to sploh ni res..ne moreš se boljše naučit, ker je od voznika s prakso in med šolsko vožnjo velika razlika...Boš že vidla, ko boš zarad tegqa padla na glavni...In avtošola in navaden avto je VELIKA RAZLIKA, kajti inštruktor ima na svoji strani predvsem pomembno BREMZO, da v primeru kakšnega tvojega poloma zabremza...Kaj pa boš v navadnem avtu, brez izkušenj brez pedala na sovoznikovi strani?Ti bo ročno zategnu, da boš še bolj poletela, ali se pa mogoče celo obrnila na streho?tebi se zgleda zdi zabavno, ampak ko se boš polomila, ne bo nič več zabavnega tukej..Upam da te je vsaj tale nesreča mal izučila..Zdej pa samo počakej kakšna dobra dušca bo tvoj tip alkarkoližeje, pa da bo vse kril sam...V taki situaciji se lahko prjateljstvo hitro obrne na drugo stran, verjemi...
Tud pa nevem, kakšna je tale ljubezen z njegove strani..Zgleda da je ni niti malo, ker če bi bla te sigurno nebi zavajal v take vode...

nikogar ne ogrožam, razn sebe.. kr če vidm da gre nasprot avto se zmer umaknem na stran ceste in se ustavm (kr ceste kjer se vozm so zlo ozke). če bi ostala hroma, če bi to, če bi uno.. ČE, ČE, ČE... pa ni blo.. to loh razglabljamo do konca lajfa s temi ČE-ji!

Nikogar ne ogrožaš?in če prpele avto s ezihr kar ustavš ja :roll: Nia, dostkrat si ne forumu že napisala do kam vse si pelala po GLAVNI CESTI, tko da se ti i treba zdej zmišljevat da ne voziš po glavni cesti..In seveda, v kolikor voziš po glavni cesti, še preleto ogrožaš vse okoli sebe, tudi sebe..ampak vidim da ti je malo mar..Žalostno je vidt človeka, ki sam sebe sploh ne mara in prav išče nesrečo...
In vsak tale tvoj če, se lahko prehitro zgodi..Cesta je ena sama loterija..Ti v treh dneh 7 smrtnih žrtev nič ne pove?Pa vsi mladi in neizkušeni, ki so sebe precenjeval in svoje vozne sposobnosti, predvsem pa so se šli frajerje :roll: Žalostno, da so potem umrli še vsi zraven ali pa še nekdo ki je peljal nasproti in ni bil ničesar kriv...
In zgleda da je to smešno... :roll:

Tazadnja izjava se ti lahko šteje v slabo...IN prej bodo tebi sodili kot pa ciganom, verjemi..In tako je prav!iz samega principa!
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Učeri je mel moj sošolc nesrečo z avtom in je v kritičnem stanju.
O krivdi ni smiselno razpravljat. Mogoče bi se lahk vsaj kdo zamislu nad sabo, ker obstajajo tud taki, ki z izzivanjem izpostavljajo svoja življenja predvsem pa življenja drugih. :nein:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Kepka

Jst dobr vem, da je on res dobr voznik... pa ni mulc ampak je star 31 let...in ko bi se z njim peljala bi bila lepo samo tiho ker bi videla, da vozi hitro a klljub temu je vsem skupaj previdn...

Ima pa frenda, ki je tk dirku po Lj da so ga lovili še clo s helikopterjem pa ga niso dobl sam pol na žalost so mu dal veliko cestno blokado pa na koncu uklenili...sem si rekla uaaa kaj bi bla zraven takrt...pa sem se z njm pol peljala in je carski ej... :cool:

Drugače ja na Fordu res nemorš met spojlerja pa vem kak je spedenan avto ja...zrižan sploh nesme bit...mah kaj bom teb govorila k da pa ti vse veš ja :roll: sj jst tud nevem vsega oz. nobedn človek ne ve vsega...se pa družim samo s takimi tk, da lahka rečem, da kr dost vem...

Ja maš tud take pešče ko si ti skor že na prehodu ko se mimo pelješ ti čez skoč :evil:

Ja lepa vožnja je ja po Celovški160km/h zakaj pa ne? Ja pa mam izpit ja...sam ne zato da bom glih po predpisih vozila :roll:

Ena je tudi napisala, da lahka hitro vozš al z bovhico al z BMWjam...ja sam poglej kak pleh ma bovhica kakega pa bmw...kak podvozje ma BMw k ma zadnji pogon, da ne govorim sploh o kvaliteti...BMW gre z drugo presatvo kokr gre bovhica s svojo najvišjo ane...
Jst pravm, da bi se mogu nardit en poligon kokr je naprimer na Mobi Krogu sam ornk še bolj spedenan da si damo nekateri lahko duška ne pa da ga pol včasih ko nas prime žgemo po ljubljanski obvoznic...
A na žalost mi avto tega še ne dopušča...no do 180km/h gre...

Ja Nia ni edina k je vozila brez izpita...nekateri se učijo nekje na kakem parkirišču ki ni veliko avtomobilov parkiranih da o moških sploh ne govorim...Nia ni edina voznica k je vozila brez izpita...Ampak Nia to ni prov kar delaš oz. si delala... :?
Zadnjič spremenil Tigi, dne 27. Dec. 2006 0:56, skupaj popravljeno 3 krat.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ***PINKYCA*** »

enostavno : držati se pravil pa omejitev-ziher niso samo za okras
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Tigi, sori sam tale s celovško :roll: ti takoj naštejem deset razlogov zakaj sem proti temu, pa verjetno tud nisem edina... :roll:
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Sam to je blo itak ponoč....kje se bo kak najdu?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Odgovori