Tally Weijl

Novosti, trendi...
Odgovori
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Liena »

Niti ene stvari nimam, ker me trgovina odbija. Res, mislim da je to edina trgovina, katere praga ne prestopim. No, za pusta se je pa dalo dobit stvari. :D
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

meni tudi niso všeč njihova oblačila, nekateri modni dodatki pa so greha vredni. sem si pa pred kakšnim mesecem kupila majčko brez rokavov za 3€, 2 dni nazaj slučajno spet zavijem v trgovino in je bila ista majčka na polici med novo kolekcijo za 6.80 € :rofl: še tisti tally sexy listič je mela priliman zraven, kjer na veliko piše, da je "fresh" :P

svašta, kaj vse delajo :D
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Uporabniški avatar
mojchek.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mojchek.* »

iz tallya mam ene par majčk pa puloverjev...drgač pa se mi zdi,da ni neka kvaliteta..in mam raj mau dražjo majčko pa da mi zdrži dlje cajta..
Miss_April
Sramežljivka
Sramežljivka

Tally Weijl

Neprebrana objava Napisal/-a Miss_April »

Mene pa zanima kakšno je vaše mnenje o znamki Tally Weijl...meni se kar dopade,je sexi,elegantna pa tudi mladostna,pa tudi mislim da je kar dobre kvalitete po dokaj dostopni ceni.Sama imam vse od jakne do hlač,puloverja pa tudi enih krasnih čevljev z peto in mi je kar fajn.Kakšne so pa vaše izkušnje? :)
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Za moje pojme je kvaliteta dokaj dobra, dosti kavbojk sem si včasih kupila tam (včasih si še zdaj kake), majice pa so zadnje čase neke čudne začeli imet - al je tigrasto, al je nek čudn material, al je neko čisto out, celo porisano z groznimi vzorci.. Sploh so se mi pa zamerli, ker spadajo k Sportini, pa ne moreš uvaljavit popusta s kartico, tak da grem raje v kakšno drugo trgovino, pa z 15% popustom dobim za isto ceno kot v TW kaj, kar je še boljše kvalitete.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

če je pa tally elegantna :rofl:

meni je notri vse cheap in grdo razen kakšne kavbojke sem pa tja.. pa še te mi takoj izgubijo obliko in barvo :x
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

kupila dvoje kavbojke...ene mi po pou ure z riti padejo, druge so pa super!
aja pa se eno jopico imam njihovo pa mi je tud full fajn. ceprou te tigrasti vzorci, ful cipk, cudne barve,...to mi pa ni.
ce zavijem tja je bolj ponesreci kot namenoma
Uporabniški avatar
maissi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maissi »

Blah...zame je T.W. čist preveč šajni in kičast. Lepo vas prosim, zlat pulover z rdečimi vzorci, pa kdo bi še to oblekel. Sej ne rečem, ene stvari majo ok, ampak tam so meni ponavadi všeč samo enobarvne majice ali pa kakšne kavbojke, ki nimajo čez celo rit napisano Tally Weijl.

V moji omari imam iz tam: eno majico (brez bleščic :P ) pa kavbojke (čisto navadne, kupila sem jih ker so bile poceni pa še celo niso mi bile predolge, kot se to ponavadi meni dogaja...)

Kakšen nakit mogoče...
Aniiiiika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Aniiiiika »

Večinoma si v Tally Weijl kupujem hlače ampak zadnje cajte mi niso modeli nekako včešč nimam rada preveč porisanih pa tud z majicami sem imela par slabih izkušenj. Ob nakupu so zgledale super, fajn material ampak so po dveh nošenjih po šivih začele parat.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Meni so vsec kavbojke, res, 1a. :)
Imam kak klasicen pulovercek in to je to. Nekih majck ne kupujem, le basic.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Mam par stvari iz te trgovine (kavbojke, jopčka, srajčke).

Sicer mam z kavbojkami bolj slabe izkušnje ker se mi večinoma vse raztegnjejo, ampak jst še vedno upam da naslednje se pa ne bodo in jih veselo naprej kupujem :D .

Se najde dost ˝normalnih˝ zadev tm notri, sam kakšne so pa res tok grozne, da se sam sprašujem kdo hudiča se oblači v take cune...ampak ok ne mine dolg, ko na cesti srečam kakšen primerek :P . Razne jopce z bleščicami, tigraste oblekce, ˝plastične˝ pajkice...

Drgač pa ponavad tm kupujem ko majo kakšna znižanja, ker se mi zdi da sam takrat plačam tok kot so dejansko vredne tiste majčke iz tm. Letos polet sem si kr par majčk kupila po čist minimalnih cenah.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Včasih so imeli ful dobre stvari za nizko ceno, zj majo pa tko ogabne stvari, da niti stopim ne več v trgovino
fashion.freak
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a fashion.freak »

Ja meni so tudi včasih meli boljšo kvaliteto cot notri..
Vse kar si tam zdaj kupim so kavbojke, ker mi paše taki model pa v rit lepo pridejo. Drugače sem si pa ful vlko majčk tam kupovala, zdaj mi pa nimajo več lepih. Kar se pa cen tiče, se mi zdi da so čisto normalne.
Uporabniški avatar
L|~A|n
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a L|~A|n »

No jaz tudi mislim da so imeli včasih res DOSTI boljše stvari, imam enih par puloverčkov ki so prav luštni in vredu materiala ampak zadnje 2-3 leta pa se mi zdi in moda in kvaliteta obupna. Za kavbojke ne rečem nič, sem zadovoljna z njimi in tudi modeli niso slabi, za vse ostale stvari pa nimam komentarja ker mi zgleda tako kot je že ena rekla totalno poceni in modeli so po mojem okusu grozni.
Uporabniški avatar
Larchiiie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Larchiiie »

Tally Weijl mi ni uredu, use prej kot elegantno. Nekatere cunje mi zdej prou cigansko zgledajo. Včasih je bla OK trgovina zdej pa ne več. Mam pa od tam ene kavbojke in eno jopico in to je tud use. Žal. :D
Odgovori