Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

No tud jst držim pesti, ker jutr velik mojih prjatlov piše, pa dom držala pesti še za vs!!!! :)

YOU'RE GONNA MAKE IT!!!!!!!!!! :D :D
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Michael »

da nam neboste sramoto nardil :D velik srece! :wink:
Gone
@
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a @ »

Veliko sreče vsem, ki se boste v naslednjih dneh potili na maturi! Pa ne zganjat panike, ker matura ni noben bav bav... Good luck! :kleeblatt:
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

bageera a drugace se ti je zdelo tezko? ne bit huda, sej v tisti zadnji minuti lahko nardis vec, kot pa ce je casa prevec :wink: (das ven zadnje atome znanja)...dosti srece se naprej!
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Ahhh Bagera boš vidla, da bo čist ok na koncu ... samo ne panike delat, k si sigurno znala ... :wink:

Drugač pa jst držim pesti za vse naše maturantke ... velik uspeha pa čim bol se skoncentrirajte takrat ko pišete pa zdejle še en tedn potrpite pol bo pa itak konec in bo 3 mesce žur ... :flower: :balloon: :flower:

GOOD LUCK VSEM :kleeblatt: :kleeblatt: :kleeblatt:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
SexyAngel
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a SexyAngel »

Joj punce, men je blo full težko :? In tko kot je Bageera rekla, je blo premal cajta - jst sm dve nalogi kr prazni pustila. Glede na to, da sm poskusno 5 pisala, bo ta prava polomija :( Sam sej kot vemo, nardijo tisto krivuljo in se pol procenti znižajo; men so vsi rekl, da jim je blo težko, tko da bomo vrjetn vsi pač slabo pisal, sam bodo ocene čist kul glede na povprečje. Jah k***, kar je je, kaj čmo zdej jokat :P
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Bageera napisal/-a:ja sej zdj sm že mal boljše volje :D grem z bratcom in lubijem v btc :D :D

To pa vedno pomaga ... heheh ... :D Jst sm tut ruknla izpit pa sm si takoj mogla it nove kopalke kupit, da sm bla boljše volje ... heheh ... :wink:

Upam, da se mi ne bo tut jutr in v petek to zgodil k drgač bom bankrotirala ... :irre:

Drugač pa zdej kar je je ... lepo ste odpisale, kar ste znale ste znale in jst vrjamem da ste ... sicer je na začetku vedno panika, potem ko pa nazaj dobite je pa vse ok ... :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
jancy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jancy »

men je blo tud težko. v bistvu bi še šlo, če bi blo več cajta, zaj sem pa ful brezveznih napak naredla, ko sem hitela ko nora. upam vsaj da nisem pri vabilu preveč zasrala. drugač pa je to itak samo 30%, esej te lahko dost bolj zajebe ko pa to. učila pa sem se ful brezveze (saj ne da sem se dosti). rešitev ni mogoče nikjer dobit ne?
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

Heh, men je blo pa tko.. neki srednga. Drgač pa tud js pr kšni nalogi nism točno vedla, kaj bi napisala. So se pa pr ns tut prtožval, da je blo težko. No ja, men je usen, važn da je mim. :D 1 down, 4 to go. :razz:
Uporabniški avatar
bubyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bubyka »

Men je bilo tudi cist premal casa!! Pisuka kako mi je pa na poskusni se ostal cas?! Da ne omenjam da ene par nalig nisem znala resit in da se mi oblika za vabil napisat ni niti sanjala tko da... :cry:
Uporabniški avatar
bubyka
Komunikatorka
Komunikatorka

pa se v ucilnci je ena skos kaslala ena kihala, en tip pred mano je pa skos z nogam neki "drmu" in sem bila tezko zbrana... :( ah sej bo ze neki :)
šečeru
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a šečeru »

mene neki zanima. meli smo matkovo tino in režonjo na svojem. in sem pisala režonjo na svojem na listu sem pa odklukala vodeni spis namesto samostojna interpretacija. ali mogoče zna kdo kak bo zdaj ocenjevanje. mene je full strah da bom imela 0 ničk. sicer sem vse tam pri navodilu napisala ali sem zajebala.

drugač slovniva 50/50. bomo vidli. sam me full skrbi za književnost.

ja pri nas pa si je eden celi 2 uri šolski žvižgal po tiho, sem skoraj popizdila.

ja pa kak je prebivalka iz trsta? trstčanka?
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

cartika napisal/-a:

tržačanka? he he joj, ta Toporišič blesav
Uporabniški avatar
bubyka
Komunikatorka
Komunikatorka

cartika napisal/-a:mene neki zanima. meli smo matkovo tino in režonjo na svojem. in sem pisala režonjo na svojem na listu sem pa odklukala vodeni spis namesto samostojna interpretacija. ali mogoče zna kdo kak bo zdaj ocenjevanje. mene je full strah da bom imela 0 ničk. sicer sem vse tam pri navodilu napisala ali sem zajebala.

drugač slovniva 50/50. bomo vidli. sam me full skrbi za književnost.

ja pri nas pa si je eden celi 2 uri šolski žvižgal po tiho, sem skoraj popizdila.

a ti si mela poklicno maturo? ker mi zdele ni nic jasno :)
šečeru
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a šečeru »

ja
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
Zaklenjeno