Napisano je bilo, naj bi bla taka vecina.Tamala_mrha napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:In kaj to, da taki tipi tok enih zensk fukajo, pove o zenskem spolu? Ce so tok pateticni, kako to da majo vedno tok bab okol? Ubistvu so te zgodbice bolj pljuvanje v lastno skledo.
In kaj imajo te babe skupnega s preostalo žensko populacijo, da bi po tvojem mnenju te izjeme pljuvale v lastno skledo? Nekaj takih kokoši, pardon manekenk, še ne opiše vseh žensk.
Punce, punce
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Tamala_mrha napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:In kaj to, da taki tipi tok enih zensk fukajo, pove o zenskem spolu? Ce so tok pateticni, kako to da majo vedno tok bab okol? Ubistvu so te zgodbice bolj pljuvanje v lastno skledo.
In kaj imajo te babe skupnega s preostalo žensko populacijo, da bi po tvojem mnenju te izjeme pljuvale v lastno skledo? Nekaj takih kokoši, pardon manekenk, še ne opiše vseh žensk. To, da se najdejo ženske, ki palijo na take, ni nič novega. Neumno gre z neumnim, ampak če obojim ne paše nič resnega, me to tako daleč prav nič ne moti, ker sama s takšnimi nimam opravka and guess what - mi prav nič ne fali.
In ne: zame tip, ki je vedno obkrožen z manekenkami, ni nujno nič boljši v postelji kot katerikoli drug zanj in za njegove občasne bejbe "navaden" tip.Pravzaprav tipov ala "Bradach Garach" sploh ne opazim, ker je moj detektor občutljiv na drugačne moške, ne pa na take, ki se več opazujejo v špeglu kot marsikatera ženska.
Naj so taki kar rezervirani za občasne sex podvige z bejbami, ki to podpirajo.
Na tipu, s katerim gre neka x bejba seksat, ni treba biti nič posebnega, da bi šla z njim. Dovolj je že samo malo preveč alkohola ali pa preprosto potreba po seksu.
morm priznat, ni meu pa res nobenih kej rpeveč pamentih žensk. tut k so vedle ena za drugo, so se šle one med sabo 'tepst' za njega on ni biu pa nč kriu pa se jim je režu v glavo, češ, ti kr pejt, bom že drugo najdu...pa so jokale pa rezale žile pa nevem kaj

le zakaj..vrjetn zato,ker jih boli K* ne trudjo se za žensko,ampk le sebe ker so pač egoistični prasci in misljo d anjim pa pač ni treba zadovoljit bejbo, če itk loh dobi drug dna drugo. simpl as pasulj

Pozdravljeni!
Sem se morala zelo potrudit da sem vse odgovore prebrala. Pač z nekaterimi se strinjam z drugimi pa spet ne. Uglavnem da pristavim še svoj piskerček na vse to. To kar je napisal z ene strani zgleda zelo bolno, z druge strani pa zanimivo. Bolno zato, ker se je v nekaj takega spustil sam...zanimivo pa samo zato, ker iz tega igmja jaz vidim njegova čustva. V bistvu je zbegan, vem pa tudi, da se za svoja dejanja počuti krivega, ker ve, da ga je to toliko posrkalo, da se ne more ustalit, da je dejansko odvisen od takega ali drugačnega obnašanja. Ne obsojajte me prosim, to je vendarle samo moje mnenje.
Se pravi, da mu po eni strani taka pozornost, taka "kilometrina" ugaja, hkrati pa si želi tudi globljih čustev...vendar se zaveda, da njegova pretekla in sedanja dejanja slabo vplivajo na njegov ugled...in tu tiči razlog zakaj ne more on biti v resni vezi...ker ga vsi poznajo po njegovi "kilometrini"...ja katera ga bo pa hotela?...V postu, ki ga je napisal celo meče slabo luč na ženske s katerimi je bil initmen, vendar s tem črni tudi sebe...Večina tega mogoče niti ni opazila, vendar jaz to tako dojemam. Vsi smo lahko prasci, kurbirji, lažnivci, itd. vendar smo samo ljudje in ne glede na vse imamo vsi svoja čustva. Problem je samo ta, da vsi ne dojemamo vse čisto identično, seveda, da ne saj smo si različni. Išče neko pozitivno mnenje o sebi...vendar ga tu niti ni dobil...zakaj? ker je že od začetka vrgel slabo luč na ženske, na tem forumu pa so ženske...sem tudi pomislila,da se mogoče hvali...nekaj hvale je v tem...veliko bolj je razviden obup...kako najti izhod...ja žal ga bo res moral sam...so pa metode, ki lahko pomagajo...npr, da sem jaz na njegovem mestu, bi se 100% odselila nekam kjer me ne bi noben poznal in tam začela na novo...hja no ja težko je začeti...no ker sem se kar razpisala je bolje da neham...
To je samo moje mnenje, ni me treba zaradi tega zdaj na tem forumu raztrgat.
lp
Sem se morala zelo potrudit da sem vse odgovore prebrala. Pač z nekaterimi se strinjam z drugimi pa spet ne. Uglavnem da pristavim še svoj piskerček na vse to. To kar je napisal z ene strani zgleda zelo bolno, z druge strani pa zanimivo. Bolno zato, ker se je v nekaj takega spustil sam...zanimivo pa samo zato, ker iz tega igmja jaz vidim njegova čustva. V bistvu je zbegan, vem pa tudi, da se za svoja dejanja počuti krivega, ker ve, da ga je to toliko posrkalo, da se ne more ustalit, da je dejansko odvisen od takega ali drugačnega obnašanja. Ne obsojajte me prosim, to je vendarle samo moje mnenje.
Se pravi, da mu po eni strani taka pozornost, taka "kilometrina" ugaja, hkrati pa si želi tudi globljih čustev...vendar se zaveda, da njegova pretekla in sedanja dejanja slabo vplivajo na njegov ugled...in tu tiči razlog zakaj ne more on biti v resni vezi...ker ga vsi poznajo po njegovi "kilometrini"...ja katera ga bo pa hotela?...V postu, ki ga je napisal celo meče slabo luč na ženske s katerimi je bil initmen, vendar s tem črni tudi sebe...Večina tega mogoče niti ni opazila, vendar jaz to tako dojemam. Vsi smo lahko prasci, kurbirji, lažnivci, itd. vendar smo samo ljudje in ne glede na vse imamo vsi svoja čustva. Problem je samo ta, da vsi ne dojemamo vse čisto identično, seveda, da ne saj smo si različni. Išče neko pozitivno mnenje o sebi...vendar ga tu niti ni dobil...zakaj? ker je že od začetka vrgel slabo luč na ženske, na tem forumu pa so ženske...sem tudi pomislila,da se mogoče hvali...nekaj hvale je v tem...veliko bolj je razviden obup...kako najti izhod...ja žal ga bo res moral sam...so pa metode, ki lahko pomagajo...npr, da sem jaz na njegovem mestu, bi se 100% odselila nekam kjer me ne bi noben poznal in tam začela na novo...hja no ja težko je začeti...no ker sem se kar razpisala je bolje da neham...
To je samo moje mnenje, ni me treba zaradi tega zdaj na tem forumu raztrgat.
lp