Drobtinica napisal/-a:Tud moj je mel včeraj en izpad, ko smo bli z mojo kolegico na pijači, v stilu: Mam dve dobri bejbi zraven, pa ne vem, katero bi domov peljal, pa če bi bla ona njegova, ker ma boljši avto kot jaz...
Sem znorela na polno.Preseglo meje dobrega okusa. In sma mela sceno, da je svet ni vidu. Sori, sam z določenimi stvarmi moški dokazujejo nespoštovanje do partnerice. Pa mi lahko 100x pove, da me ma rad. Določenih stvari ne toleriram.
In se počutim ful bad in vem, kako se počutiš ti, ko je tvoj tip oblajal hostese. Bedno, tk kot si napisala: kot kamenček med diamanti.
Sori, samo eni ljudje ste pa res ene limone. Eno je hec, eno je pa resna stvar. Oblajati hostese (karkoli že to pomeni; pod to si jaz predstavljam flirtanje, vidno naslajanje, na tak način, da je to žaljivo do partnerice oz. partnerja) je popolnoma druga stvar kot imeti smisel za humor. Iz zgoraj zapisanega je popolnoma jasno, da se je zafrkaval. Namesto, da bi bila vesela, da ima smisel za humor, pa sceno narediš. Zafrkavaš se nazaj, pa je. Življenje je že tako zakomplicirano, zakaj bi delal scene tam kje r jih ni treba, namesto da se nasmejiš.