Kaj najbolj cenite na moških?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori

Kaj najbolj cenite na moških?

postava
15
8%
prijaznost
96
51%
zgovornost
47
25%
da je bogat
29
16%

Skupaj glasov: 187

majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

Mahagonij napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:poznam pa nekega fanta, ki je s punco že skoraj 4 leta, ampak ko gresta kam more ona dat pou za bencin, kosilo plačata usak svoj delež
Torej, da bi bil taprav dec, mora biti njegov denar skupen, njen denar pa samo njen, torej zepnina s katero lahko gre v shopping. Klasika.

"Kar je tvoje, je moje. Kar je pa moje, pa pusti pri miru." :lol:

Jst ne zahtevam/pričakujem od tipa, da bi večinoma on plačeval, ker se tudi sama ne bi dobro počutila, da mi on plačuje, če pa zaslužim svoj denar (običajno je enkrat plačal eden, drugič drugi). Ampak da bi mi pa tip rekel, da moram dati točno pol zraven za bencin pa da plačujeva vsak svoje kosilo itd., mi pa niti slučajno ne bi bilo všeč in bi ga hitro nekam poslala. Pač eden plača nekaj, drug nekaj drugega, tako da je splošno razmerje približno fifty-fifty (seveda če imata oba približno enako denarno stanje).
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

majchy84 napisal/-a:

Valda, tip naj bi bil prijazen, ampak ne more biti pa vsak prijaznež naš fant :P (ubistvu se večina prijaznih tipov hitro znajde v kategoriji prijatelj :D ).

No,hvala, si sama potrdila, da so to, da palite na prijazne, jajca.

Mislim, da večino tipov zanima, kako naj bodo puncam všeč, ne kako naj postanejo njihovi prijatelji.
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

Mah to je itak odvisno od okusa ženske. Lahko sta dva tipa čist enako prijazna pa ji bo en všeč in si ga bo predstavljala kot svojega tipa, drugi bo pa lahko samo prijatelj. Pri tem pa tip ne ve, kje je tista meja med prijateljem in fantom, kot sem prepričana, da tudi ženske ne vejo, ampak je to čist podzavestno razvrščanje. Ladder theory pa to :) Univerzalnega recepta, kako biti všeč ženskam, itak ni in ga nikoli ne bo.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a IloveCoffee »

Mislim, da nekateri zamenjujete prijaznost z vse-splošno-ustrežljivostjo oz. obnašanjem, katere namen je za vsako ceno ugajati nekomu...
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Prijaznost je eden od faktorjev, ki je zaželjen. Kaj naj s tipom, ki je ful prijazen, ampak tup ko noč in se ne morem z njim nič pogovarjat al pa da nimam nobenih skupnih ineteresov z njim in sem spet na istem? Ma ama ništa.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

iskrenost, zvestobo in dober seks
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

punkie_ napisal/-a:iskrenost, zvestobo in dober seks

podpis.
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tysia »

Kaj najbolj cenim pri moških? Uuuu, pa začnimo (in vzela je v roke papir, svinčnik in začela... :D ).

Najbolj pomembno mi je, da je moški zrela oseba (sem noter padejo razne komponente alla iskrenost, zaupljivost, to da se nanj lahko zaneseš, da zna sklepat kompromise, ni "brezveze" ljubosumen, ni odvisnik od biločesa...) z relativno realističnim oziroma optimističnim pogledom na svet in obdarjen s pametjo. That's it, that's all. :D

Nadalje pa ni odveč (opa, celo zaželjeno je :razz: ), da se rad ukvarja s športom, je firbčen tip človeka, z nadpovprečno inteligenco (da se lahko pogovarjaš še o čem drugem kot o vremenu, avtih ipd), finančno sposoben dobro poskrbeti zase (če bi imel še kak evro več tudi ne bi komplicirala :D ), rad raziskuje okolico, prijazen, s športno postavo,... :D

Moj kot kaže kar dobro lovi ta ideal. :)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

IloveCoffee napisal/-a:Mislim, da nekateri zamenjujete prijaznost z vse-splošno-ustrežljivostjo oz. obnašanjem, katere namen je za vsako ceno ugajati nekomu...

Drži.

Pa kljub temu mi gre nekoliko na smeh to kvazi-favoriziranje prijaznosti.Poznam kar nekaj tipov, starih nekaj čez 20, ki so vsi prijazni, zgovorni, dobro delajo faks, športajo..ženske pa vseeno gledajo samo od odaleč..Tako da, te ženske preference ne držijo ravno.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

^^ Pač sfali na medsebojni privlačnosti, simpatičnosti. Poznam par takih, ki so fajn dečki, bi bli verjetn super fantje, kak je tut po splošnem mnenju dost luštn, sam če ni klika in metuljčkov, jih pač ni. Pa ne pomeni to, da ni klika, ker so preveč super in niso bad-asses. Ker poleg teh obstaja tut en, ki je tut isto prijazen, pameten, fajn dečko (po obnašanju in prijaznosti čist ista kategorija), ki je pa hkrati tok v nulo simpatičen, da bi bla z veseljem z njim. Sam kaj ko tle pa pol iz njegove strani ni nobenih takih vibracij. Pa smo spet na začetku, hehe :D

Aja, vsesplošna ustrežljivost je pa itak turn off. Čist vsega pa vseen ne morš za punco narest, kadarkoli se ta spomne, no.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

Ziher ma tisti jebački pogled al energijo, neki ma. v temu je klik. k tip oddaja neko fukabilnost.

pa sej je isto pr babah. jst hvalabogu jo. je pa nisem mela od vedno. to pridobiš. to je samozavest v bistvu.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Ou, ja ponavad je res to. ;) Sam ta je pa sam tko prikupno simpatično smešen in zmeden, da mi je ratu najbl všeč. Počne pa kul stvari v življenju tko poleg faksa, tko da je to mogoče un faktor, ki ga v kombinaciji s simpatičnostjo in luškano faco, dela kul in hudga.

Drgač pa itak, samozavest obvezna, pa neka energija more bit. V men sicer ne vem kolk vidjo fukabilnost, se mi zdi, da bl zapali sproščenost, pozitiva, nasmejanost, nek kul relaxed odnos do vsega. Sam je tut druga ciljna kategorija tipov. En bodoči poslovnež verjetn ne bi palil, kakmu ekstremcu od športnika je pa lih to fajn.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Smisel za humor, zgovornost, seveda zvestoba halo. :) Kar se tiče denarja, nimam nič proti. Je samo prednost, nikakor pa ne pogoj. :D :) Pač neka zlata denarna sredina je ok.

sanjaanja napisal/-a:Po mojih izkušnjah imajo več denarja slabo oblečeni tipi. Tisti, ki so dobro oblečeni ponavadi vse zapravijo za obleke, ker je to edina stvar, ki si jo lahko privoščijo.
V to skupino seveda ne sodijo izjeme, ki so dobro oblečene po službeni dolžnosti.

S tem se strinjam. In ni mi logično... Če imam denar, ga bom valda še za obleke zapravila :D
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a donna. »

Js bi pa kr cel paket, čeprau je težko oz. nemogoče dobit takega, ki ima prou use TOP of the TOP lastnosti...
Čene pa valda zlato sredino, raje vidim da je povprečno lušen in da ima povprečno finančno stanje ampak ima kej pameti in je prijazen in zvest, kot pa nekega ki je res WAW po zgledu in ful bogat ampak kot človek na podlagi moralnih vrednot je plitek, nula.

Vsekakor pa dandanes zelo cenim fante, ki so kokr tolk dobrega videza in bi lahko imel katerokoli punco (nekateri izpadejo ful kao jebači, se ful nosijo in mislijo da so nevem kaj)ampak so izjemno prijazni, imajo smisel za humor in se z njimi normalno lahko pogovarjaš. Js to cenim najbolj, ker poznam zelo zelo malo takih primerkov in si želim da bi jih bilo več.
Uporabniški avatar
*tHe. bLuE. sKy.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *tHe. bLuE. sKy.* »

Če moram izbirat od vsega naštetega gor... izberem prijaznost. Čeprav je to le ena od pozitivnih lastnosti...
Zraven mora priti še dosti drugih stvari, da si lahko ustvariš podobo o nekom...(vljudnost, pozornost, urejenost, smisel za humor, zvestoba, zgovornost, simpatičnost...)
Odgovori