Kako nekomu odpreti oči, da ga partner izkorišča?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 21:01, skupaj popravljeno 1 krat.
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

ma jez sam nevem al se Sabinca:) in lilisunshine delata norca iz vseh ns al sta pa obedve za psihiatra!

dejansko je zdej ze najbrs vsm v tej 'zanimivi telenoveli' jasno da je sabinca:) kao aktualna punca in lilisunshine pac biusa! in da masta probleme ze ksn let ena z drugo in ker tut tok jajc nimata da bi to resile osebno gresta scene delat po forumu in se norca delat z usemi ustalimi ter pa same sebe zagovarjat kot kr ena uporabnica in kolegica od ....

dej :? :? :roll: :roll:
Uporabniški avatar
jasmine
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jasmine »

hahahhaaa...mene bo sam se pobral od smeha ob branju tega...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Ma ste zabavne :D
sabinchyka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sabinchyka »

sabinca:) napisal/-a:midve osemnjast, bivša pa on pa par let starejša. In zdej je bivša svetnica????? a dej nehite, in on je v bivšo? to ne vrjamem..sm vem da tut v punco ni, samo zakaj mu bivša teži ona je vsega kriva

ok... brez besed... glej, povedala ti bom iz čisto svoje izkušnje (lahko greš prebrat tud moj post če hočeš boš pa vidla da je res)... tip to tvojo kolegico izkorišča 100 na uro, medtem ko še vedno hodi natepavat svojo bivšo.. jebi ga, ali tko je... in bivša tuki čisto nič ni kriva, kriv je vsega on in pa tvoja kolegica da mu vse to pusti... zdaj, kak dolgo bo tvoja kolegica še slepo zaljubljena je odvisno čist od nje, ker nišče ji ne bo v glavo vtepel, da jo izkorišča, ker je po moje tako zaljubljena da če bi svojega fanta na bivši gor vidla pa bi še vseen rekla da ni res... tak da ja... pusti jo pač da sama spredvidi kaj ji dela, edino pomagaš ji lahko da se umakneš in bo že sama ugotovla da bo zgubila vse... vem kak je to, ssem bla na čisto istem mestu kot ona...
Odgovori