one night stand :(

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

McLarnovc napisal/-a:Točno to. ONS pomeni, da ne moreš kontrolirat živalskih nagonov in jim podležeš...

Jao jao jao. Tip, pa take ven mečeš. :D Pa tud, če bi to pomenlo da ne morš kontrolirat svojih nagonov, so fucking what? Sej se gre za neki fajnega, neki v čemer uživaš, sej ni kot ne vem, serijski morilci ko majo nagon po ubijanju pa ga ne morjo kontrolirat. :roll:
Najbolj smešno mi pa je, ko ene ženske skoz nabijajo da ne morjo seksat brez čustev, po drugi strani se grem pa stavit da pri naših letih ljudje ne čakajo pol leta, predn se z novim fantom spravjo v postlo, ne mi pa rečt, da so, ko si z enim 1 mesec (al pa še manj) že neka blazna čustva prisotna - kvečjemu privlačnost, ki pa jo čutiš tud, če se z nekom podaš v ONS (najbrž, ane).
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Jst si ne morem pomagat, da ne bi na zensko promiskuiteto gledal negativno.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Ja sam odvisno, kaj je za tebe promiskuiteta. A je ženska po tvoje promiskuitetna že če si, ne vem, 2x na leto privošči ONS? Al so to sam pač tiste ki so jim ONS-ji stalna praksa?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

...
Zadnjič spremenil [vanessa], dne 20. Jun. 2009 17:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

js ne vidim neč slabga v tem, da pač vsako tolko zadovoljiš potrebe.. sam ma vse neko mejo in če je ženska s 5 tipi na 2 tedna, po možnosti z iste klape (že videno) je pa too much :roll:

so taki primerki žensk ko grejo s tipom sam zarad števila, zarad tega kr to izvajajo tudi frendice al pa kr so res tko potrebne.. in tem dosti krat nima veze al jim je tip dejansko ušeč al jim ni neč posebnega..taka je recimo moja sošolka in še en par kolegic, k jim ni važno kak je tip, sam da je dovolj postaven in že skočijo z njim za prvi grm, kr pač to izvjajajo VSI :roll: pač zdej so študentke in so to vzele dobesedno in sm pol js tista čudna k me take stvari ne mikajo

enkrat je blo toz načilno za tipe, sam časi se spreminjajo :P

in če si s tipom en mesec itak da ni nekih globjih čustev (mogoče jih niti nikoli ne bo, kr danes se mi zdi da je zmeri takih brezveznih parčkou k so skupi iz nevem kašnega razloga že), sam vsaj z njim si z nekim razlogom in ti je tudi dejansko všeč in ti ga ni panike gledat vsak dan..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

floribunda napisal/-a:tako izpademo samo zaradi zapečkarskih in puritanskih babnic, ki nimajo drugega v življenju za počet, kot da šinfajo naokoli in ob kofetku veselo ogovarjajo svoje sodelavke, ki imajo bolj zanimivo spolno življenje, kot ve same.

get a life. pa bog ne daj da bi zraven poslušale svoje potrebe in svoje telo.
ker to je pa ja greh.

hahahaha :rofl:

nimam drugega za pocet? se pa mal motis ves...imam kar pestro zivljenje s katerim sem zelo zadovoljna in suuuper tipa s katerim v sexu ful uzivam :bussi:

tako da... :wink:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

in če ga ne bi mela?

sicer pa nisem naslavljala tebe dotično.
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

chiqqa napisal/-a:ful dobr :D sam a ji zihr zaupa 100%? :)

Toliko kolikor ona njemu, saj je bil tudi on zraven. Sicer pa zakaj pa ne, saj je bila samska.

SWEETprinces napisal/-a:ene ste pa lahke...
ah vi kr. s tem itak pol mi bolse izpademo :D

:lol: A vseeno žalostno, da morajo bit ljudje okrog tebe slabi, da ti izpadeš dobra. Drugače pa kar same mejte take fante, jaz jih nočem, čeprav bi me marsikateri uvrstil v kategorijo "pridne punčke". Ne bi mogla bit z nekom, ki ima dvojna merila in ki misli, da smo ženske aseksualne.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Noelia napisal/-a: Drugače pa kar same mejte take fante, jaz jih nočem, čeprav bi me marsikateri uvrstil v kategorijo "pridne punčke". Ne bi mogla bit z nekom, ki ima dvojna merila in ki misli, da smo ženske aseksualne.

kdo misli da smo aseksualne? tisti, ki ne podpira ons-ov??? se pa motiš... in to zelo!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sončnica »

Kdo govori o kaki aseksualnosti? Torej js ki sm sama že skoraj pol leta in od takrat nisem sexala, novga fanta nimam, ons pa niso zame, ker mi do tega res ni, sem zato aseksualna al kako? Mi ni čist jasno. In en tip k noče babe, ki je prakticirala ons, še ne pomen da misli o njej da je aseksualna..če si to hotla povedat.
In k je prej ena pisala da posluša svoje telo itd js tud svojga zelo poslušam :wink: In ne, ne obsojam punce ki to delajo, še posebej če se to ne dogaja glih vsak teden. Vsak dela tist kr mu paše, sam je glupo da ispade da tiste ki pa ne sexamo z random tipi, ne poslušamo svojga telesa in se zadržujemo, da bomo v očeh drugih ispadle boljše in take neumnosti.
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

floribunda napisal/-a:in če ga ne bi mela?

sicer pa nisem naslavljala tebe dotično.

ce ga ne bi mela ga pac ne bi mela...se pa ne bi dol dajala z kr enimi k jih sploh ne poznam!
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Men je pa oboje normalno - in to da se v času, ko nisi v zvezi, daš kdaj s kom dol, ker ti pač zapaše, in obratn, da si pač neki časa suh, abstiniraš in čakaš, da boš spet v vezi. Pač odvisno od osebe, enim paše tko, drugim drgač.

Ne vem pa zakaj bi na bejbo, ki se je v enmu letu samskosti dala dol z dvema xyz tipoma, mogl gledat k na kurbo oz. lahko. Sej isto k majo tipi potrebo po seksu, jo majo tut punce.

Zdej mi grejo po glav besede enga kolega - "zakaj se ne bi mel fletn, če se mamo pa lahko?"
Če ti (oz. obema) paše ... why not?
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

one night stand se ne zgodi nujno z nekom, ki ga sploh ne poznaš.
in ljudje fnkcioniramo različno.
ti boš, ko boš samska, živela v celibatu ali si po hitrem postopku našla novega tipa.
jaz si bom privoščila par avantur, afer, one night standov or whatever.
to ne pomeni da bom kurba, da ne spoštujem svojega telesa in podobne klobase kot jih nekatere pišejo na ta forum.

če ve tega ne počnete, še ne pomeni da je to edina in prava pot v življenju. in bog bi se strinjal z mano (odvisno kateri, se ve).

tako kot tiste, ki tega ne počnete, niste deležne komentarjev v stilu : ''ba ke bedno, ker dolgcajt, kira nuna.'' se lahko tudi ve kdaj vzdržite neumnih pripomb.
v končni fazi se zarečenega kruha največ poje in ni vrag, da boste vse celo življenje obdržale tistega sladkega fanta s katerim je tako dobro seksat. odločitve kaj s vojim telesom in potrebami počet takrat so v dosti primerih pogojene z leti in zrelostjo.
kar se moškega dela populacije tiče. verjamem, da vam ni prav, da slišite, da je vaša punca kdaj fasala kakega drugega. ampak tu ne gre za žensko pomiskuiteto, ampak za moško nesigurnost.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ ne ne. problem, zaradi katerega se je razvila tale debata je bil, da obstaja tudi pri ons-ih meja. malo preberi za nazaj. s tem kar ti pišeš se pa večina strinja.
nobena ni kurba če se da dol s parimi tipi. ampak pretiravanje vsak vikend, s fanti iz iste družbe itd. je pa vse prej kot kul. in taka se smatra za lahko. jebi ga.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

no angel napisal/-a:Ja sam odvisno, kaj je za tebe promiskuiteta. A je ženska po tvoje promiskuitetna že če si, ne vem, 2x na leto privošči ONS? Al so to sam pač tiste ki so jim ONS-ji stalna praksa?
Ubistvu kakrsnokoli nabiranje kilometrine. In ne gre tukaj za mojo idejo, za moje prepricanje ali moje mnenje. Jst imam sicer prepricanje, da ima samska zenska svobodo in da lahko seksa s komerkoli hoce etc, ampak kaj ko tega ne cutim. Se opazim, da ko zvem podatek, da ima zenska ONSje al pa preprosto pestro zgodovino partnerjev, da se moja dispozicija do nje negativno spremeni. Jst sem poln sodobnih idej o seksualni svobodi zensk (in se tudi tako obnasam, ne dajem takim zenskam komentarjev ces da so kurbe), ampak na delu so sile mocnejse od moje zavesti, in negativni vtis, padec kvalitete zenske v mojih uceh, je pa se vedno tu.

Na to dualnost sem hotel opozoriti. Jaz ne morem preko svoje genetike, kaksni drugi moski se pa niti ne trudijo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Odgovori